The perfect guide to the casino

VANVITTIGT: Saudi Arabien slår Lionel Messi og Argentina

Saudi Arabien har netop på sensationel vis overrasket hele fodboldverden med en 2-1-sejr over Lionel Messis Argentina.

Odds boost: Få odds 2 på, at Danmark scorer i kampen

Saudi Arabien gik ind til VM som et af slutrundens på papiret svageste mandskaber, men det lader spillerne til at være ligeglade med. De gik i hvert fald uimponeret til værks, da de slog Argentina med 2-1.

Argentina kom foran 1-0 efter ti minutter, da Messi scorede på straffespark. Herefter fulgte massivt argentinsk overtag, og argentinerne fik blandt andet korrekt annulleret tre mål efter smalle offsides. Dermed gik Argentina til pausen med en 1-0-føring, og alt tydede dermed på en favoritsejr.

Saudierne ville det dog anderledes og de kom ud til anden halvleg med en masse energi. Det førte til to hurtige mål af Saleh Al Shehri og Salem Al Dawsari. Sidstnævntes føringsmål var et imponerende langskud, der meget vel kan gå hen og blive turneringens bedste mål.

Argentina pressede gevaldigt på efter det andet mål, men det blev aldrig for alvor farligt. Saudierne forsvarede sig dygtigt, og de formåede flere gange at trække tempoet ud af kampen med succes.

At Saudi Arabien vandt kampen var naturligvis en kæmpe sensation. Hos bookmakeren NordicBet lukkede oddset på Saudi Arabien i odds 35, hvilket svarer til, at de gav dem mindre end tre procent chance for at vinde kampen.

OVERSIGT

Scroll to Top