The perfect guide to the casino

Leo King – Vind 1,5 millioner kr. på VM i gratis LeoVegas-konkurrence

VM i fodbold står for døren, og hos LeoVegas kan du lige nu vinde 1,5 millioner kroner, hvis du kan gætte udfaldet af VM-slutrundens gruppekampe i Leo King. Det er gratis at deltage i konkurrencen, og du skal blot være over 18 år og have en konto hos bookmakeren for at kunne være med. Selv hvis du ikke vinder, er der 30.000 kroner i trøstepræmie!

 

Deltag i Leo King og vind 1,5 mio kr. her >>

 

Sådan deltager du i Leo King

Alle danskere over 18 år kan deltage i Leo King. Det kræver blot, at du har en konto hos LeoVegas. Hvis du ikke allerede har en konto, skal du blot tilmelde dig inden, VM starter, og så kan du være med. For at deltage i Leo King, skal du følge trinene forneden:

1. Gå til LeoVegas.dk og opret konto/login
2. Gå til kampagner
3. Klik på Leo King
4. Lav dine forudsigelser for gruppespillets kampe
5. Du får 1,5 mio. kr., hvis du gætter alle rigtig
6. Hvis du får flest rigtige, vinder du 30.000 kr.

Det er helt gratis at deltage, og der er altså ingen krav om, at du skal spille for at kunne være med. Det er simpelthen en konkurrence for alle, og det er både nemt og sjovt at være med.

Førstepræmien vinder du, hvis du rammer den rigtige forudsigelse i alle gruppespillets kampe. Her skal du gætte på udfaldet af kampen. Altså hjemmesejr, uafgjort eller udesejr. Og hvis ingen rammer alle rigtig, giver LeoVegas stadig 30.000 kroner til den deltager, der har flest rigtige gæt. Uanset hvad kan du altså vinde rigtig mange penge uden at skulle bruge så meget som en krone selv, hvis du kan tyde spåkuglen.

Regler og vilkår

Konkurrencen er kun for folk bosat i Danmark, der er over 18 år gamle. Du skal have en LeoVegas-konto for at kunne deltage. Der er intet krav om at indbetale eller spille for at kunne deltage og vinde.

Hvis der er flere vindere, så deles præmiesummen mellem dem alle. Det vil altså sige, at hvis der for eksempel er to vindere, så får de 750.000 kroner hver. Det samme gælder med trøstepræmien på 30.000 kroner.

Du skal aflevere dine tips inden VM starter. Det vil sige inden åbningskampen den 20. november.

Du kan altid følge med i stillingen på leaderboardet på LeoVegas’ hjemmeside. Du kan ikke kombinere Leo King VM-konkurrencen med andre tilbud eller kampagner.

Du kan kun deltage én gang i konkurrencen. Hvert rigtige svar giver ét point til det samlede leaderboard.

 

Deltag i Leo King og vind 1,5 mio kr. her

 

OVERSIGT

Scroll to Top