Dansk målkonge afslører: Havde tilbud fra Superligaen

The perfect guide to the casino

Dansk målkonge afslører: Havde tilbud fra Superligaen

Casper Tengstedt har haft stor succes siden sit sommerskifte til Rosenborg, men der var også danske klubber, som jagtede angriberens underskrift.

Han tæsker mål ind i Eliteserien for Rosenborg, hvor han har scoret hele 12 mål siden sommerens skifte. Den norske klub havde haft angriberen på radaren i lang tid, men de indgik en aftale med Horsens om, at han skulle hjælpe dem med en oprykning til Superligaen, inden han kunne skifte.

– Allerede i vinter var der lidt interesse fra Rosenborg og andre klubber, hvor jeg synes, at det var nogle spændende ting. Men Horsens insisterede meget på, at oprykningen var vigtig, og de var ikke interesseret i at sælge. Det var jeg også indstillet på, for jeg var glad for at være i Horsens og være en del af det der. Der var ikke noget jeg hellere ville end at rykke op med dem.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Da det lykkedes [oprykningen, red.], der var Rosenborg stadig varme, og der havde jeg haft en del tid til at tænke over tingene. Det projekt der var gang i heroppe, klubben og ligaen den tiltalte mig meget.

Angriberen bidrog også med rigtig mange mål i oprykningssæsonen for AC Horsens, og de præstationer gik heller ikke ubemærket hen hos flere danske klubber.

– Der har selvfølgelig også været interesse fra nogle klubber i Danmark, og det var der også allerede i vinter. Vinteren var uaktuel, og så kom der lidt interesse igen fra Danmark uden at det var topklubberne. Jeg følte bare, at Rosenborg var det bedste sted for mig at tage det næste skridt, siger Casper Tengstedt til Tipsbladet.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Grundet den vanvittige form som Tengstedt befinder sig i, så skulle det være mærkeligt, hvis ikke endnu større klubber havde kig på angriberen. Der skal dog noget ekstraordinært til, hvis han allerede skal videre i karrieren.

– Det er svært at svare på, men jeg synes godt at jeg kan mærke, at der er kommet mere positiv omtale for tiden. Både norske og danske medier skriver positive ting. Det er svært at svare på det der, da jeg lige er kommet og har skrevet en lang aftale. Jeg er rigtig glad for at være her og trives, men jeg ved ikke, hvad der kan ske, så det skal være noget helt ekstraordinært, hvis jeg skal skifte væk, for jeg er rigtig glad for at være her.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top