Ståle vrager FCK-stjerne, men udtager FCN-stjerne

The perfect guide to the casino

Ståle vrager FCK-stjerne, men udtager FCN-stjerne

Andreas Schjelderup har storspillet i Superligaen i foråret, og det giver nu pote på det norske landshold. Den unge offensivstjerne er nemlig blevet udtaget til Norges testkampe mod Danmark og Kosovo i starten af juni. Til gengæld er en anden Superligastjerne udeladt

Det er dog ikke første gang, han trækker i landsholdstrøjen. Han har nemlig talrige kampe for Norges forskellige ungdomslandshold på cv’et, men nu er han for første gang med på seniorniveau.

“Det er en slags belønning for en rigtig god halvårssæson. Han er stadig bedre på kunstgræs end ude på græs, men forskellen er ikke så stor længere,” fortæller Norges cheftræner Ståle Solbakken til den norske avis VG.

Læs også: Grabara: “Så længe jeg er her, vinder BIF aldrig ligaen” – På søndag kan det ske

Værd at bemærke er desuden, at Ståle Solbakken, der som bekendt har en lang og glorværdig fortid i FC København, har undladt at udtage FCK’s Mohamed Elyounoussi.

Den garvede nordmand var ellers i med til seneste landsholdssamling, hvor Norge spillede mod Slovakiet og Tjekkiet – her startede han endda på grønsværen mod førstnævnte.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top