Brøndbyfans raser over billethajer: "Er det tilmed Kevin Mensah der sælger den? Det er grotesk" - god lir

The perfect guide to the casino

Brøndbyfans raser over billethajer: “Er det tilmed Kevin Mensah der sælger den? Det er grotesk” – god lir

Brøndby står over for en nervepirrende kamp på søndag mod AGF, hvor de kan sikre sig klubbens 12. mesterskab. Den store begivenhed har desværre tiltrukket sig uønsket opmærksomhed i form af “billethajer”, der udnytter den store efterspørgsel til at opkøbe og videresælge billetter til ublu priser.

Dette har skabt stor frustration på de sociale medier, især på X/Twitter, hvor fans udtrykker deres harme over situationen. Flere har delt screenshots af billetpriser på online markedspladser, der viser en markant stigning i forhold til den oprindelige pris.

Læs også: Brøndby-capo med vigtig opfordring til alle Brøndbyfans

I et ironisk twist har en af billethajerne ved navn “Kevin M.” skabt yderligere postyr. Navnet ligner umiskendeligt Brøndbys anfører, Kevin Mensah, og har derfor fået fans til at spekulere i, om det er ham, der gemmer sig bag salget.

Det er dog højst usandsynligt, at det er anføreren, der har begivet sig ud i ulovlig billetsalg. Ikke desto mindre har episoden skabt en vis morskab i en ellers anspændt situation for fansene.

Det der er noget svineri seriøst … derfor det ikke skulle være muligt med 4 billetter på en gang” skriver den utilfredse fan i et tweet, hvorefter en bruger med et godt øje og humor responderer med: “Er det tilmed Kevin Mensah der sælger den? Det er jo grotesk!!”, idet han noterer sig at sælgeren kalder sig “Kevin M”

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top