The perfect guide to the casino

Real Madrid debuterer nyt sæt for at fejre klubbens 120 års jubilæum

Real Madrid har lanceret sit nye sæt til sæsonen 2022-23 som en hyldest til den spanske klubs succeshistorie 120 år efter grundlæggelsen. Det nye tøj er, ikke overraskende, overvejende hvidt, men bringer den lilla finish tilbage for første gang i over et årti.

Faktisk er farven ikke blevet brugt siden 2007-08 hjemme trøje designet, båret af f.eks. Fabio Cannavaro, Wesley Sneijder og Arjen Robben.

Jubilæums Sættet har et klassisk button-down krave design med en minimal kant, der fremkalder billeder af tidligere tiders afslappede ‘vintage’ uniformer. Real Madrid er et fremragende hold, med gode resultater og ved håber at den nye uniform vil give holdet endnu mere held til at få bedre resultater, så der er tid til at løbe og satse på Bet20.

2022-23-trøjen har også klubbens emblem i et trykt tone mønster i fuld længde, beregnet til at repræsentere begrebet ‘storhed’, som har været Merengues’ motto siden 1902.

For at gøre dette var der flare ikoner fra fortiden, der var med til at forme præsentationen af ​​den nye uniform, såsom Roberto Carlos, Raúl og Iker Casillas, der optræder sammen med Karim Benzema, David Alaba og Caroline Møller, foruden den unge Enzo, søn af Marcelo-siden. .

Med en historisk 35. La Liga-titel allerede sikret, vil Carlo Ancelottis hold uden tvivl håbe på, at storhedsånden will inspire dem til Champions League-finalen, når det spanske hold tager imod Liverpool om den europæiske titel.

OVERSIGT

Scroll to Top