Jan Bech i direkte møde med stjernespiller: Skal lokkes til Brøndby

The perfect guide to the casino

Jan Bech i direkte møde med stjernespiller: Skal lokkes til Brøndby

Brøndbys storaktionær Jan Bech Andersen vil angiveligt gå langt for at få Daniel Wass til den københavnske Vestegn allerede til sommer.

Daniel Wass er i de seneste par transfervinduer blevet rygtet til Brøndby, og den danske landsholdsspiller har ikke lagt skjul på, at han gerne vil tilbage.

I vinterens transfervindue opstod muligheden for et skifte til Atletico Madrid, efter den spanske klub havde solgt Kieran Trippier – og den chance greb han.

Læs også: Store transferplaner: Brøndby overvejer at hive to tidligere profiler hjem til sommer

I den spanske hovedstad har Daniel Wass fået ødelagt sin start af skader, mens han ikke har fået spilletid i de seneste seks kampe, hvor han ellers har været klar.

Ifølge B.T.’s oplysninger undersøger Brøndby derfor muligheden for at hente Daniel Wass til klubben til sommer, selvom han fortsat har et år tilbage af sin aftale med Diego Simeones tropper.

Avisen erfarer, at Brøndbys storaktionær Jan Bech Andersen personligt vil rejse til Spanien for at snakke en eventuel transfer med landsholdsspilleren.

Det forlyder ydermere, at der er en mulighed, at Daniel Wass allerede forlader Atletico Madrid til sommer, hvis han får at vide, han ikke er en del af planerne i den spanske storklub.

Daniel Wass skulle nemlig vær ivrig efter at spille kampe, og han har stadig en stor drøm om at repræsentere Brøndby inden karrierens afslutning.

Læs også: Brøndby overvejede transferfri målmager – Derfor sagde CV nej

Læs også: Fansene håbede på tilgang af Superliga-profil: Nu kan han være på vej til Serie A

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top