Jon Dahl Tomasson med flere store afsløringer: Denne storklub jagtede min underskrift

The perfect guide to the casino

Jon Dahl Tomasson med flere store afsløringer: Denne storklub jagtede min underskrift

Jon Dahl Tomasson åbner op omkring flere vilde historier, når han gæster den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen i podcasten Bag om Trøjen.

Du kan høre hele afsnittet af Bag om Trøjen: Jon Dahl Tomasson LIGE HER!

I ottende afsnit af podcastserien Bag om Trøjen er gæsten den tidligere landsholdsstjerne Jon Dahl Tomasson.

Han kommer med flere vilde historier og anekdoter, hvor han blandt andet kommer ind på rekordindehaverens UEFA-triumf med den hollandske storklub Feyernoord.

Han fortæller også om VM i 2002, hvor han fik en afgørende rolle for det danske landshold. Samtidig tror han også på, at Danmark kunne være gået hele vejen, hvis de ikke havde festet så meget.

Det hele fortæller han i podcasten ‘Bag om Trøjen’, som den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen står bag.

Han åbner også op omkring tiden i storklubben AC Milan, som på daværende tidspunkt var verdens bedste klubhold. Daværende træner Carlo Ancelotti inspirerede også Jon Dahl Tomasson som både spiller og senere som træner.

Han fortæller også om, hvordan man tilkæmper sig den bedste plads i omklædningsrummet, og at danske værdier ikke duer i udlandet, mens han til sidst afslører, hvilken anden af verdens absolut største klubber, der også jagtede hans underskrift.

44-årige Jon Dahl Tomasson er for tiden træner hos svenske Malmö, hvor han i sidste sæson vandt mesterskabet. Som spiller har han gennem karrieren spillet for Heerenveen, Newcastle, Feyenoord, AC Milan, VfB Stuttgart og Villarreal. Han stoppede karrieren i sommeren 2011, men inden da blev det også til 52 mål i 112 landskampe for Danmark.

Han vandt mesterskaber i tre forskellige lande som spiller, mens han også løftede Champions League-trofæet med AC Milan i 2003.

Hør den 39 minutter lange podcast med Jon Dahl Tomasson HER.

Bag om Trøjen er en podcast skabt af den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen, der med mere end 30 år i dansk og international fodbold, har mødt et hav af verdensstjerner og danske fodboldkoryfæer. Fælles for dem alle er, at de har spillet i og byttet sig til helt unikke trøjer, der hver især repræsenterer perioder i deres respektive karrierer – på både godt og ondt. Af samme årsag deler Jan og hans stjernespækkede række af gæster en enorm fascination for trøjerne, der foruden at være fantastiske at høre om, også leder tankerne mod et hav af ufortalte anekdoter og uforglemmelige øjeblikke.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA EM LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Spiller ofte uafgjort: Sådan er kampene mellem Danmark og Tjekkiet endt

Læs også: 38 mål på otte kampe i 1/8-finalerne: Se dem alle her

Læs også: Marca: Valencia vil købe Martin Braithwaite

Læs også: Jung og Hermannsson væk: Brøndby har måske fundet den ene afløser

Læs også: Chelsea pønser på Mæhle-bud

Læs også: Vanvittigt: Dansk kvartfinalebillet koster 149 kroner

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top