The perfect guide to the casino

Rygtet væk fra Brøndby: ‘Vil aldrig indgive en transferanmodning’

Simon Hedlund har i de seneste transfervinduer været rygtet fra Brøndby, men den svenske angriber har ingen umiddelbare planer om at skifte væk.

Simon Hedlund kom til Brøndby i 2019, hvor han blev hentet til klubben fra tyske Union Berlin.

Den 28-årige svensker har sporadisk været rygtet væk fra Brøndby, og i det seneste transfervindue afsøgte hans agent markedet for en ny klub – dog uden held.

Siden har Simon Hedlund taget skeen i den anden hånd og vist en attitude, som igen har sendt ham ind i varmen i Brøndby.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

Derfor har han heller ingen planer om at skifte væk fra den københavnske Vestegn.

– Jeg trives rigtig godt her. Jeg vil aldrig forsøge at tvinge mig væk fra Brøndby. Jeg vil aldrig gå til ledelsen og sige, at nu vil jeg sælges. Jeg har det godt her og min familie trives. Vi har det godt. Så hvorfor skulle man skifte? Man ved aldrig, om græsset er grønnere på den anden side, siger han til 3point.dk.

Simon Hedlund ved dog, at et transfervindue kan betyde, at der kan komme bud efter ham, men det skal passe alle, før det bliver aktuelt at skifte.

– Kommer der noget, som passer både mig og Brøndby, så må jeg tage stilling til det. Men kommer der ingenting, så er det fint.

Simon Hedlund og resten af Brøndby-holdet møder Randers søndag eftermiddag. En sejr vil sende dem på førstepladsen i Superligaen.

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top