The perfect guide to the casino

Batalje på sidelinjen: Derfor gik Klopp til angreb på Priske

Jürgen Klopp var langt fra tilfreds med Brian Priske, som hyldede og opildnede Jens Lys Cajuste, der lavede et grimt frispark på Jordan Henderson under tirsdagens Champions League-brag.

Jürgen Klopp havde rosende ord til overs for FC Midtjylland, som kom fra Anfield med æren i behold via et smalt 0-2-nederlag i Champions League-gruppespillet tirsdag aften.

På banen var den tyske manager dog ikke begejstret for især Brian Priske, som han havde en batalje med på sidelinjen.

Brian Priske forklarer episoden, der fik Liverpool-chefen op i det røde felt.

– Han følte, at jeg gestikulerede, at det var godt, at Jens lavede frispark. Jeg tror egentlig bare, at han var ude på at beskytte sine spillere, og det er helt fair, siger Brian Priske på et pressemøde efter kampen.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– Fra min synsvinkel handlede det mere om at hylde Jens for hans arbejdsindsats og hans aggressivitet, som jeg vidste, at vi fik brug for. Det var tydeligt for alle, at der var frispark og gult kort. Mere var der faktisk ikke i det.

Jens Lys Cajuste var meget aggressiv på midtbanen, og efter han havde nedlagt Jordan Henderson, modtog han stor hyldest fra Brian Priske, som opildnede midtbanekrigeren til at fortsætte af samme spor.

Både Frank Onyeka og Jens Lys Cajuste fik en ostemad i løbet af kampen, så det var en tydelig taktik at være ekstra agressive på banens midte.

KLIP ØVERST I ARTIKLEN: HAHA: FCM’er går viralt efter komisk trøjeproblem

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top