The perfect guide to the casino

Barcelona-træner indrømmer efter fatalt pointtab: Griezmann fungerer ikke på holdet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC Barcelona-træner Quique Sétien indrømmede efter det uafgjorte resultat, at det er svært at integrere den hundedyre franskmand, Antoine Griezmann, på holdet.

Antoine Griezmann kom først på banen til allersidst, da FC Barcelona tirsdag aften måtte nøjes med 2-2 hjemme mod franskmandens tidligere klub, Atlético Madrid.

Han kostede i sommer 900 millioner kroner, men ikke desto mindre begyndte den franske verdensmester altså kampen på bænken, selvom han ikke er skadet. Angrebet bestod fra kampens begyndelse af Lionel Messi, Luis Suárez og Riqui Puig.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Og træner Quique Sétien indrømmede efter kampen, at der var en god grund til, at Antoine Griezmann ikke var med.

– Det er svært at spille med Griezmann uden at destabilisere holdet, sagde Quique Sétien ifølge Goal.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Sagt på en anden måde: Han har ikke forstået tilpasse sig FC Barcelona, som på deres side måske heller ikke har gjort nok for at få ham indpasset i spillesystemet.

– Jeg forstår godt, at det er hårdt for Griezmann, at han først kommer ind til sidst, hvor det er ved at være for sent. Det er synd for ham, for han er en god person, og jeg vil tale med ham. Men jeg vil ikke undskylde, for jeg gør det, som er bedst for holdet, sagde Quique Sétien.

Resultatet 2-2 betyder, at Real Madrid kan komme fire point foran de regerende spanske mestre, hvis madrilenerne torsdag vinder lokalderbyet hjemme mod Getafe.

(Øverst på siden kan du se en mål-kavalkade med Antoine Griezmanns holdkamerat, Lionel Messi, som tirsdag scorede sit mål nummer 700 for FC Barcelona).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top