The perfect guide to the casino

Håb for Brøndby, FCK og alle de andre: Regeringen åbner døren på klem for flere tilskuere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Regeringen vil tillade et forsøg med flere tilskuere til Superliga-kampene end 500.

Landets Superliga-klubber vil gerne have flere tilskuere til kampene – både for stemningens og for pengenes skyld – men regeringen kvier sig ved at lukke for mange fans ind. Årsagen er, at regeringen frygter spredning af coronavirus.

Forsamlingsforbuddet bliver i dag hævet til 50 personer, mens det er meningen, at det fremover skal være muligt at lukke 500 tilskuere ind til Superliga-kampene. Og de skal sidde godt spredt på stadion.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Klubberne har jamret sig, fordi de 500 tilskuere ikke gør den store forskel. Tværtimod giver det nok bare større udgifter, for ingen kan forestille sig, at det bliver 500 betalende tilskuere, der får lov at komme ind. Klubberne vil højst sandsynligt prioritere sponsorer og sæsonkortholdere.

Men nu åbner regeringen en dør på klem.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Såfremt partierne er indstillede på det, vil regeringen imidlertid foreslå en aftale om, at der i løbet af etape 1 gennemføres et forsøg, hvor der kan afvikles en eller flere superligakampe med et større antal tilskuere end 500, skriver regeringen til partierne i et brev, som TV2 er kommet i besiddelse af.

– Forsøget forudsætter, at sunhedsmyndighederne finder, der kan laves en forsvarlig model. På baggrund af forsøget, vil sundhedsmyndighederne, Politiet og evt. andre relevante myndigheder kunne evaluere, om det er foregået sundhedsmæssigt forsvarligt, står der videre i brevet.

(På videoen øverst på siden kan du se Lars Bo Jeppesen forklare FCKs forslag om at opdele Parken i 21 sale med plads til 500 tilskuere i hver).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top