The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du torsdagens rygtebørs.

Arsenal tøver ifølge amerikanske ESPN med at tilbyde en kontraktforlængelse til Mesut Özil, som ellers er blomstret op, siden Mikel Arteta overtog jobbet som manager i december sidste år. Men deb 31-årige tysker med de tyrkiske rødder er truppens højest lønnede, og han gjorde sig ikke mere upopulær ved for nylig at sige nej til lønnedgang, selvom klubben har visse økonomiske problemer på grund corona-krisen. Den tidligere verdensmester har kontraktudløb i sommeren 2021.

Everton har ifølge spanske El Mundo Deportivo Real Madrid-angriberen James Rodriguez som deres top-transfermål til sommer. Colombianeren blev topscorer ved VM i 2014 i Brasilien, men han har ikke gjort større væsen af sig i de senere sæsoner for hverken sin nuværende klub eller Bayern München, som han har været udlejet til.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Manager Josep Guardiola overvejer ifølge spanske Don Balon, om Manchester City skal gå i budkrig med hans gamle klub, FC Barcelona, om argentineren Lautaro Martinez, der ellers ser ud til at være godt på vej til de forsvarende spanske mestre.

Roma vil ifølge italienske Corriere dello Sport tegne kontrakt med den tidligere FC Barcelona-angriber, Pedro. Spanieren har kontraktudløb i Chelsea til sommer.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Den franske forsvarer, Dayot Upamecano, ser ud til at snyde både Arsenal og alle de øvrige bejlere ved at forlænge med tyske RB Leipzig. Det skriver den tyske udgave af Sky Sports.

Både Arsenal og Manchester United jagter ifølge franske L’Équipe Monacos Wassim Ben Yeddar. Den 29-årige franske landsholdsspiller med de tunesiske rødder har lavet 19 mål i 31 kampe i alle turneringer i denne sæson. Han har tidligere spillet for Sevilla i Spanien samt Toulouse.

Fabio Cannavaro siger ifølge MARCA, at han arbejder mod at komme til at træne Real Madrid en dag. – Det italienske landshold, Real madrid eller en topklub i Europa er mit mål, siger den tidligere italienske landsholdsforsvarer, der har en fortid som spiller i bl.a. Real Madrid. I 2006 vandt han VM med Italien og blev selv kåret til verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or). For tiden står han i spidsen for kinesiske Guangzhou Evergrande.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top