The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du søndagens rygtebørs.

Alexis Sanchez er kommet i klemme. Manchester United har i denne sæson lejet den chilenske fløjspiller ud til italienske Inter. Men ingen af klubberne vil have med ham at gøre til næste sæson. The Sun har mere om sagen.

Real Madrid har ifølge Daily Mail opgivet at tegne kontrakt med Erling Braut Håland fra Borussia Dortmund, som de ellers har haft kig på i et stykke tid. Årsagen skulle være, at den 19-årige angribers agent, Mino Raiola, forlanger for mange penge både i overgangssum og til sig selv, og det vil den spanske storklub ikke være med til efter udbruddet af coronavirus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Både Leicester og Everton er ifølge spanske SPORT interesserede i at leje brasilianske Philippe Coutinho i FC Barcelona. Den tidligere Liverpool-stjerne er i denne sæson udlejet til Bayern München.

Efter at have været på vej væk i et godt stykke tid er Chelsea ifølge italienske Calciomercato blevet enig med Olivier Giroud om en forlængelse om et år. Den franske angribers nuværende kontrakt udløber til sommer.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Mere i samme boldgade. Chelsea skal ifølge Daily Mail være kommet frem til, at klubben alligevel vil beholde den spanske landsholdsmålmand, Kepa Arrizabalaga, som ellers tidligere på sæsonen mistede sin plads imellem stængerne. Det betyder dog ikke, at klubben har opgivet at købe den italienske landsholdsmålmand, Gianluigi Donnarumma, fra AC Milan.

Dani Ceballos indikerer ifølge London Evening Standard, at hans fremtid snarere ligger hos Real Madrid end hos Arsenal, der i denne sæson har lejet den 23-årige offensive midtbanespiller af de kongelige madrilenere. Trods London-klubbens spillemæssige problemer har spanieren ikke været fast mand.

Skulle det ende med, at Inter sælger Lautaro Martinez til FC Barcelona, vil milaneserne ifølge spanske EL Mundo Deportivo gå efter belgiske Gents canadiske angriber, den 20-årige Jonathan David, som hans erstatning.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top