The perfect guide to the casino

Ny udvikling: Barcelona kan købe Neymar på afbetaling

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FC Barcelona kan måske få lov at købe Neymar af Paris Saint-Germain på en afbetalingsordning.

FC Barcelona vil gerne købe Neymar tilbage, og meget tyder på, at brasilianeren også selv gerne vil tilbage til den klub, han forlod i sommeren 2017.

Problemet har længe været prisen, for Paris Saint-Germain betalte i sin tid verdensrekordsummen 1,6 milliarder kroner for at købe den nu 28-årige brasilianer. Derfor vil de taget sig dyrt betalt for at sælge Neymar.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Indtil nu har Paris Saint-Germain sagt nej til alle mulige byttehandler i FC Barcelonas forsøg på at få den fortabte søn tilbage.

Men ifølge spanske SPORT er de franske mestre villige til at acceptere en betaling i rater – altså en form for afbetalingsordning, hvor FC Barcelona betaler et beløb hvert år.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det sker i erkendelse af, at Paris Saint-Germain heller ikke selv har megen glæde af at holde på en spiller, der hellere vil være et andet sted.

Samtidig har FC Barcelona truet med at aktivere artikel 17 i transfer-regulativet under det internationale fodboldforbund (FIFA), der er en slags fortrydelses-paragraf, som betyder, at fodboldspillere inden for de første tre år af deres kontrakt kan vælge at gå tilbage til den klub, de forlod for et mindre beløb.

Der har hidtil været en gentleman-agreement blandt fodboldklubber om ikke at bruge artikel 17, da det vil underminere hele transfersystemet og give al magt til spillerne.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top