The perfect guide to the casino

Går Liverpool glip af engelsk mesterskab? – I den store sammenhæng er det FULDSTÆNDIG ligegyldigt!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Flere Premier League-klubber er efter sigende indstillet på at spille sæsonen om, selvom det vil koste Liverpool det mesterskab, som klubben var snublende tæt på inden udbruddet af coronavirus.

Premier League er officielt suspenderet til 30. april, men reelt er der ingen, der ved, hvornår eller om denne sæson kommer i gang igen.

Tidligere har bosser i nedrykningstruede West Ham og Brighton slået til lyd for, at sæsonen bliver annulleret og spillet helt om.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Ifølge The Athletic (kræver login) er det en holdning, som spreder sig blandt Premier League-klubberne, selvom Liverpool er snublende tæt på det første mesterskab i 30 år. Klubben fører med et forspring på 25 point til Manchester City, og de mangler kun seks point i de sidste ni runder for at være matematisk sikre på at slutte på førstepladsen.

– Men i den store sammenhæng er det fuldstændig ligegyldigt, siger en anonym klub-boss til The Athletic.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Den store sammenhæng er i den forbindelse den enorme sundheds-krise, som udbruddet af coronavirus har kastet Storbritannien og resten af verden ud i.

Ideen om at afslutte sæsonen med en masse kampe bag lukkede døre, afviser disse ledere med de begrundelser, at det kan være farligt for spillerne, at udenlandske spillere – der er taget hjem – skal have karantæne, når de vender tilbage. Desuden vil den slags kampe lægge beslag på sundhedspersonale, der ellers kunne hjælpe til med at behandle ofre for coronavirus, ligesom skadede fodboldspillere måske skal en tur igennem det i forvejen hårdt pressede sundhedsvæsen.

14 ud af 20 Premier League-klubber skal stemme for, hvis sæsonen skal annulleres og spilles forfra.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top