The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du lørdagens rygtebørs.

Robin van Persie kommer tilbage til Feyenoord, som den tidligere Arsenal- og Manchester United-angriber ellers stoppede i sidste sommer. Han skal ifølge hollandske RTV Rijnmonds Twitter-konto være angrebstræner for Rotterdam-klubben, der bl.a. har danske Nicolai Jørgensen i truppen.

Manchester United er ifølge Sportsmole klar til at fyre 160 millioner pund (1,4 milliarder kr.) af til sommer til køb af midtbanespilleren Jack Grealish fra Aston Villa og fløjspilleren Jadon Sancho fra Borussia Dortmund.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Mere om Manchester United. Manager Ole Gunnar Solskjær overvejer at konvertere den nuværende lejeaftale med den nigerianske Odion Ighalo, til en permanent en af slagsen. Det skriver Daily Mail. Klubben lejede den tidligere Watford-spiller i januar af kinesiske Shanghai Shenhua.

Alle pile pegede i januar på, at Chelsea ville sælge Olivier Giroud, men den franske verdensmester kom ingen steder. Han har kontraktudløb til sommer, og nu tyder noget ifølge Sportsmole på, at angriberen i stedet vil forlænge med de blå fra London – bl.a. fordi han nu er tilbage på holdet på grund af den skade, som holder unge Tammy Abraham ude.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Både Bayern München og Borussia Dortmund skal ifølge goal.com have holdt samtaler med repræsentanter for den belgiske back, Thomas Meunier, hvis kontrakt med Paris Saint-Germain udløber til sommer.

AC Milan er ifølge spanske El Mundo Deportivo langt fremme med forhandlinger om et køb af RB Leipzigs Dayot Upamecano. Arsenal, Chelsea og Bayern München er tidligere sat i forbindelse med den franske forsvarsspiller.

Everton er ifølge Daily Mail interesserede i at købe Celtics franske angriber, Odsonne Edouard. Han har lavet over 40 mål i denne sæson, og han scorede også for nylig mod FCK i Europa League.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top