The perfect guide to the casino

De Gea dropper igen og igen: Sælger Manchester United den hundedyre målmand?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Manchester United er ved at tabe tålmodigheden med David de Gea, der har leveret ustabile målmands-præstationer i denne sæson.

Ifølge Daily Mail har David de Gea syv gange kostet Manchester United mål i denne sæson, og det skete senest i klubbens udekamp i weekenden mod Everton, hvor Dominic Calvert-Lewin bragte hjemmeholdet foran i 1-1 kampen.

Ustabil er nærmest det værste, en målmand kan være, og selvom Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, flere gange har hyldet den spanske keeper, er der grænser for, hvor lang snor han kan få.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Bedre bliver det ikke af, at David de Gea er hundedyr. I efteråret forlængede den nu 30-årige målmand kontrakten med Manchester United, så den først udløber i sommeren 2023. hans løn er efter sigende på 350.000 pund (3,2 millioner kr.) om ugen.

Det er mange penge at betale for en ikke så sikker sidste skanse, og derfor overvejer Manchester United at finde en ny mand imellem stængerne.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Her taler jungletrommerne om Dean Henderson, der i denne sæson er udlejet til Sheffield United, hvor han har haft en stor andel i oprykkernes fine sæson. De to klubber ligger side om side i tabellen.

Den nuværende andenmålmand, Sergio Romero, har været reserve i fem år for David de Gea, og den 33-årige argentiner har bebudet, at han gerne vil væk til sommer for at få lov at spille mere i de sidste år af karrieren.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top