The perfect guide to the casino

Kylian Mbappé med kærlighedserklæring til Liverpool: De er utrolige!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Verdensstjernen Kylian Mbappé har tidligere talt varmt om Liverpool, og nu gør den franske angriber det igen.

I denne sæson ser det ud til, at der ikke er nogle som kan stoppe Liverpool. Den engelske storklub har taget Premier League med storm, og de er også videre i Champions League-gruppespillet, hvor at de skal møde Atlético Madrid.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Deres form er da også noget som man holder øje med i Paris, og nærmere bestemt er det især PSG-stjernen Kylian Mbappé, som har et godt øje til Jürgen Klopps tropper.

– Det, som Liverpool gør i øjeblikket, er utroligt. Det er ligesom maskiner, der har fundet en rymte, og de er altid klar til at spille. De har ikke tabt nogen kampe. Når man ser det, tænker man, at det er nemt, men det er det ikke. Disse gutter er fokuseret, selvom de spiller kampe hver tredje dag. Og så vinder de bare gang på gang, siger Mbappé ifølge Goal.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Kylian Mbappé har over flere omgange været rygtet til Liverpool, og de rygter fik nyt liv da det blev officielt, at Nike fremover skal være trøjesponsor i klubben. Det giver nemlig en økonomisk indsprøjtning af de helt store, som gør at Liverpool-fans kan drømme om så stor en transfer, som det vil være at få Mbappé til klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top