The perfect guide to the casino

Kolding fyrer succestræner: – Jeg kan ikke få det til at hænge sammen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Kolding IF i den næstbedste række har yderst overraskende valgt at fyre træneren, Anders Jensen, og det forstår han ikke meget af.

I sidste sæson førte Anders Jensen Kolding IF fra 2. Division til Nordic Bet Divisionen, hvor klubben i skrivende stund ligger nummer fire – på trods af tre nederlag i de seneste fire kampe. Senest blev det 0-2 hjemme mod HB Køge.

– Jeg kan ikke få det til at hænge sammen, at jeg ikke er den rigtige. Jeg fik besked på, at vi skulle overleve for hver en pris, og det synes jeg, at vi er godt på vej mod, siger Anders Jensen til Jydske Vestkystens hjemmeside.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Kun et hold rykker op i Superligaen fra Nordic Bet Divisionen i denne sæson, mens tre skal ud. Kolding IF er syv point fra førstepladsen, mens der er otte point ned til nedrykningspladserne.

– Det er rigtigt, at vi har haft nogle udfald på det sidste. Men det her handler ikke kun om det sportslige. Jeg var ikke parat til at gå den vej, nogle i klubben ville, siger Anders Jensen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Han vil ikke uddybe nærmere, hvad det handler om, men der er tilsyneladende kræfter i klubben, der ønsker nogle andre spillere på banen end dem, som Anders Jensen har benyttet.

Klubbens begrundelse for fyringen har været, at man gerne ser holdet udvikle sig.

– Hvis klubben vil udvikle sig, skal man kigge på det setup, som vi konkurrerer med. Jeg har et arbejde ved siden af, og det er der ingen af de andre trænere i 1. division, der har. Vi træner fire gange om ugen, og det er det laveste antal i rækken. Så man kunne starte med at give mig og spillerne bedre betingelser, siger Anders Jensen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top