Nyankommet Real Madrid-spiller mærker presset: Fansene har været rigtig hårde ved mig

The perfect guide to the casino

Nyankommet Real Madrid-spiller mærker presset: Fansene har været rigtig hårde ved mig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Luka Jovic håber at presset forsvinder en lille smule efter scoringen mod Leganes i midtugen.

Denne sommer hentede Real Madrid serbiske Luka Jovic i Eintracht Frankfurt, hvor at han havde bombet målene ind hele sæsonen igennem. Han fik dog først scoret sit første Real Madrid-mål i onsdags, men nu håber han at presset forsvinder en lille smule efter scoringen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Det var en kæmpe lettelse at score det mål, som fjernede noget pres fra mine skuldre. Det har været en hård tid for mig og min karriere, siger Jovic ifølge AS

Den serbiske angriber har i den grad kunne mærke, at presset stiger voldsomt når man skifter til Real Madrid, og at både fansene og pressen har været hårde ved ham.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Fansene har været ret hårde mod mig, og det var ikke rart at læse alle de artikler. Jeg håber, at de begynder at tro mere på mig. Dette (målet mod Leganes red.) er en start, og jeg håber, at mine scoringer vil hjælpe Real Madrid i fremtiden, så klubbens mål kan blive indfriet, siger Jovic.

Real Madrid hentede Jovic for godt og vel 60 millioner euro efter en sæson, hvor at han havde scoret 27 mål og lavet 7 oplæg i 48 kampe for Frankfurt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top