The perfect guide to the casino

Neymar erkender, at han filmer: Nu forklarer han den bizarre årsag bag det

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Selvom Neymar er en fantastisk fodboldspiller, som også er en fornøjelse at se spille, med alle hans tricks og finter, så er der en ting, som mange ikke kan fordrage ved den brasilianske stjerne.

Neymar har nemlig en rigtig stor tendens til at filme, og det er netop dette, der gør, at rigtig mange personer ikke bryder sig om ham. På YouTube-kanalen Otro, har Neymar givet et interview til den tidligere brasilianske superstjerne Ronaldo, og her forklarer Neymar netop, hvorfor han vælger at filme, efter Ronaldo spørger ind til det.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ronaldo starter med at nævne, at Neymars spillestil er en smule kontroversiel, men at han har fået af vide af Neymars far, at Neymar filmer fordi han ikke vil skade sig selv og sin krop. Nærmere bestemt siger Ronaldo dette.

– Din spillestil er har været kontroversiel flere gange. Men jeg talte med din far, og han siger, at du gør det, fordi du ikke vil skade dig selv. På grund af din krop. Han(Neymars far, red.) fortalte mig, at du gør det for at forsvare dig selv fysisk, og når du er tyndere end alle andre, så er den bedste måde at gøre det på ved at lave de fald, siger Ronaldo, og her svarede Neymar så følgende.

– Hvis jeg ikke gjorde det, så havde jeg været skadet nu. Man er nødt til at beskytte sig selv, fordi der er ingen andre, der kommer til at gøre det for en.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Neymar er endda lige blevet skadet igen, og forventes ude i ihvertfald en måned. Det var ellers efter, at han var begyndt at spille sig ind i de franske hjerter igen, efter han offentligt havde flirtet med et skifte tilbage til Barcelona.

Neymar har spillet 63 kampe for PSG, hvor det er blevet til 55 mål og 29 assists. Hans kontrakt udløber i sommeren 2022.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top