The perfect guide to the casino

Åh, nej: Christian Eriksen er vendt skadet hjem til Tottenham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Christian Eriksen er vendt skadet hjem fra landsholdspausen til Tottenham og er tvivlsom til lørdagens kamp mod Watford.

Christian Eriksen spillede for Danmark både i den vigtige sejr på 1-0 over Schweiz i EM-kvalifikationen lørdag og i tirsdagens venskabskamp mod Luxembourg (4-0). Men mod Luxembourg pådrog han sig en skade.

– Christian Eriksen er vendt hjem med et trælår. Den medicinske stab holder øje med ham, skriver Tottenham på klubbens Twitter-konto.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Tottenhams franske målmand, Hugo Lloris er også tvivlsom, efter at han slog sin albue af led i klubbens seneste kamp på udebane mod Brighton (0-3).

Det virker sandsynligt, at argentineren Paulo Gazzaniga skal vogte målet mod Watford.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

På positivsiden står der hos Tottenham, at den engelske venstrekantspiller, Ryan Sessegnon, og den argentinske midtbanespiller, Giovani Lo Celso, er tilbage på træningsbanen efter skader.

Tottenham skal forsøge at kickstarte sæsonen efter en blandet start og et par dårlige kampe inden landsholdspausen. Forinden nederlaget mod Brighton tabte klubben også 2-7 i Champions League tilde tyske mestre fra Bayern München.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top