The perfect guide to the casino

Liverpool indrømmer: Ja, vi brugte en ulovlig spiller

Foto: Ritzau Scanpix



Liverpool indrømmer selv, at der kan være sket en administrativ fejl, og at klubben derfor formentlig har brugt en ulovlig spiller i Carabao Cup.

Liverpool har sandsynligvis brugt en ulovlig spiller, da klubben tidligere på ugen vandt over MK Dons i den engelske liga cup, Carabao Cup. Det skriver Sky Sports.

РVi samarbejder med de relevante myndigheder for at f̴ styr p̴ fakta i sagen, og vi vil ikke komme med yderligere oplysninger, skriver Liverpool i en pressemeddelelse.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det fremgår ikke, hvilken spiller der er tale om. Men Liverpool brugte flere spillere i kampen mod MK Dons, der normalt ikke figurerer i opstillingen.

Chaimhin Kelleher, Rhian Brewster, Harvey Elliott, Herie Kane og Sepp van den Berg fik alle deres debut i kampen, som Liverpool vandt 2-0.. Desuden begyndte spanske Pedro Chirivella på banen, og han spiller ellers kun sporadisk for klubbens bedste hold.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I allerværste fald kan Liverpool blive smidt ud af årets turnering. Det kan dog også ende med, at sagen kun udløser en bøde.

Liverpool er den klub, der har vundet turneringen flest gange – nemlig otte. Seneste sejr var i 2012.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top