The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken er klar: Sådan har vi tænkt os at spille i aften

Foto: Ritzau Scanpix


Ståle Solbakken taler ud om taktikken til i aften.

Om ganske kort tid fløjter dommeren kampen mellem FC København og Røde Stjerne i gang, og Ståle Solbakken har i den grad gjort sit hjemmearbejde. Han har således planen klar til aftenens kamp.

– Vi havde bolden en hel del dernede, især i 2. halvleg, så det vil ikke være nyt for os, hvis det også sker i morgen (i dag, red.), siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

Læs også: WTF-signing: Real Zaragoza bruger FC København-millionerne på glemt ‘verdensstjerne’

– Vi må først og fremmest stole på vores eget spil, og selv om de er et godt kontrahold, må vi ikke være bange for at miste bolden, for så bliver det svært at spille fodbold.


– Vi skal spille frigjort, men have den rigtigt balance i holdet og være opmærksomme på, hvor vi står, hvis vi mister bolden. Man kan jo gøre to ting, enten vinde den hurtigt tilbage eller komme hurtigt tilbage og på plads.

Hvis at FC København vinder kampen i aften, så er de sikret et europæisk gruppespil i form af Europa League, hvis at de samlet set taber playoff-kampen til Champions League. Derfor er kampen i aften mange penge værd.

– Det er jo sæsonens vigtigste kamp, fordi vi kan sikre en plads i gruppespillet, men vi tænker slet ikke på økonomien og de mulige konsekvenser.

Læs også: Romelu Lukaku og Inter er FULDSTÆNDIG ligeglade med Mauro Icardi

– Vi skal selvfølgelig leve op til bestyrelsens målsætninger, men fodbold er marginaler med stolpe ud og stolpe ind, så det kan vi ikke gå og tænke på i hverdagen. Men vi forbereder os selvfølgelig maksimalt i forhold til en kamp som den i morgen (i dag, red.), siger Solbakken.

Det første opgør mellem de to klubber endte 1-1.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top