The perfect guide to the casino

U21-EM: Bliv klar til Danmarks kamp mod de tyske favoritter

I går sparkede Polen og Belgien slutrunden igang, mens at Danmark tager hul på deres første kamp i aften når de tager imod Tyskland, som må anses som den sværeste modstander i Danmarks gruppe. Der er 12 hold med, og kun nummer 1 i Gruppe A, B og C går sikkert videre, imens den bedste to’er også går videre.

Gruppe A er en yderst spændende gruppe med to af favoritterne i form af Spanien og Italien, samt Belgien og Polen som de sidste to hold. Italien har blandt andet Moise Kean fra Juventus, Federico Chiesa fra Fiorentina, Nicolo Zaniolo og Lorenzo Pellegrini fra AS Roma med, og det er blot 4 af deres store stjerner.

Få de bedste odds på de danske stjerner lige her ❗

Fra Spanien er 4 af deres stjerner Dani Ceballos og Jesus Vallejo fra Real Madrid, Borja Mayoral fra Levante og Fabian Ruiz fra Napoli. I gruppe B optræder Danmark sammen med Tyskland, Serbien og Østrig. Derfor er det et dansk landshold, med ok muligheder for at gå videre fra gruppen. Tyskland med blandt andet Jonathan Tah, Mahmoud Dahoud og Maximillian Eggstein, må regnes som favoritterne.

Er du klar til U21 EM? Spil med hos Bet365

Hvis du tror, at Danmark overrasker i første kamp, og slår Tyskland, så kan du hos Bet365 få odds 5 på dette eller odds 2,37 på Danmark sejr eller uafgjort. Danmark skal dog også imod den nye Real Madrid spiller i form af Luka Jovic fra Serbien, og han skal være med til at sikre Serbien en god slutrunde.

Alle bør spille med på Danmarks kampe lige her

Hvis Serbien skal have en chance, skal de tage en sejr i første kamp mod Østrig, og her giver de odds 1,83 igen på Bet365. Hvis du tror, at en af de to Skov’er på landsholdet bliver topscorer, så kan du få hele odds 51 på dette. På nuværende tidspunkt er Moussa Dembele fra Frankrig favoritten til at løbe med titlen.

Der er voldsomme odds at hente hele slutrunden igennem

Footy.dk vil følge op på slutrunden, og især følge det danske U-21 hold. Ovre hos oddsprofit.dk, vil de guide jer igennem, hvis man ønsker at se fodbold og samtidig tjene penge ved siden af.

OVERSIGT

Scroll to Top