Ebbe Sand røber transferplanerne: Her vil Brøndby IF hente nye spillere

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby IFs sæson har langt fra levet op til forventningerne. De ligger med en spillerunde tilbage på en 5. plads, og tabte pokalfnalen til FC Midtjylland. Derfor skal der ske ting og sager til sommer.

Nu har sportsdirektør i Brøndby Ebbe Sand, udtalt sig om, hvor Brøndby skal ud og hente forstærkninger. Til sommer mister Brøndby Benjamin Röcker, og derfor skal der hentes en mand til midterforsvaret.

– Röcker har været en krumtap i forsvaret. Ikke her i foråret. Men ellers. Og Joel er lige pludselig ude med en langvarig skade. Så det er åbenlyst, at vi skal have en spiller ind der, udtaler Ebbe Sand til Ritzau.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Udover midterforsvaret, så skal der højst sandsynligt hentes en målmand, da man siger farvel til Benjamin Bellot og Casper Hauervig til sommer.

– Der er selvfølgelig nogle positioner, også i forhold til at Röcker stopper, og Hauervig og Bellot er ude på målmandssiden. Der er noget, vi skal ud og gøre, siger Ebbe Sand til Ritzau.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Selvom angriberen Nikolai Laursen forlader klubben til sommer, så regner Brøndby IF ikke med, at der skal hentes en erstatning til ham. Det kan dog ændre sig, hvis man sælger nogle spillere, og derfor skal ud og erstatte dem, med en anden offensiv spiller.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Brøndby IF møder i sidste kamp OB på udebane. Her kan de med en sejr, nå at snuppe 4. pladsen fra OB.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top