Skiltes som venner: Nu har Fie Laursen blokeret Daniel over ALT – Her er årsagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘Landmand’-babe har tabt 30 kilo


Det er som om, at dramaet bliver tiltrukket af Fie Laursen, og nu er den gal igen.

Fie Laursen fandt efter flere turbulente forhold endelig kærlighed, da hun fandt sammen med Daniel Cristino fra Norge. Her virkede alt til at gå helt fantastisk, lige indtil parret afslørede, at de var gået fra hinanden. Da den nyhed kom frem fortalte Fie, at parret stadig elskede hinanden, men grundet flere personlige sager, gik det ikke længere.

Læs også: Geggo er gravid – Se billedet her

Fie fortalte, at Daniel blev nødt til at flytte tilbage til Norge, og da langdistance ikke ville fungere, blev parret nødt til at slå op. Dog understregede begge parter, at de stadig var gode venner, men nu har forholdet i den grad ændret sig. Det afslørede Fie under forpremiere til ‘Ex on the Beach’, hvor hun samtidig kalder Daniel for en ‘ærgerlig bommert’.

Til SE og HØR afslører Fie, at hun har blokeret Daniel over alt, og at det hele handler om, at Daniel har været Fie utro.

– Han er blokeret, der er ikke noget der. Jeg fandt ud af, at han havde kneppet en anden i Oslo. Han kneppede en i Oslo og så kneppede jeg en anden bagefter. Han kneppede en anden, så slog jeg op og var sammen med en anden, fortæller Fie da hun bliver spurgt ind til, at Daniel mente hun var sammen med en anden først.

Læs også: ‘X Factor’-babes strålede til Zulu Awards

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top