The perfect guide to the casino

Kuk i billetterne hos Tottenham: Røde Stjerne-fans hos hjemmeholdet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Tottenham lover at undersøge, hvem der har solgt sine billetter til Røde Stjerne-fans, efter at serbere samlede sig i en gruppe blandt Tottenhams supportere.

På banen fik Tottenham en flot og forløsende sejr på 5-0, da Crvena Zvezda (Røde Stjerne) tirsdag var på besøg i Champions League.

Men på tilskuerpladserne opstod der forvirring og utryghed, da fans af serberne samlede sig blandt Tottenhams fans. Crvena Zvezda havde kun fået 200 billetter til klubbens fans på grund af problemer med racisme i en af klubbens tidligere kampe.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men ifølge lokalavisen London Evening Standard havde fans af udeholdet købt billetterne enkeltvis og samlede sig efterfølgende i en gruppe blandt Tottenham-fans.

– Kontrollører og politiet omringede gruppen, der var for stor til, at den umiddelbart kunne smides ud af stadion, siger en talsmand for Tottenham til avisen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Klubben vil nu undersøge i hvilket omfang, Tottenham-fans har solgt deres billetter til fans af udeholdet. Det vil få konsekevnser for de pågældende, siger talsmanden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top