Dagens spilforslag: Champions League på menuen

The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Champions League på menuen

Oddsforslag: Begge hold scorer

Kampen kan streames hos Bet365.

Champions League er tilbage i denne uge, og denne tirsdag aften får Atalanta hjemme på Gewiss Stadium besøg af Manchester United, og der venter et seværdigt og formentligt også målrigt opgør.

Således er det to yderst offensive mandskaber mandskaber, som brager sammen i et længeventet opgør. Der er altså lagt op til et ualmindeligt underholdene opgør.

Manchester United er for tiden inde i en mindre krise, men indtil videre er Ole Gunnar Solskjær fortsat i spidsen for holdet, da man i weekenden besejrede Tottenham uden problemer.

Defensiven er dog bestemt ikke noget at prale af for tiden, da den engelske storklub indkasserer mange mål. Samtidig har de en offensiv anført af superstjernen Cristiano Ronaldo, hvorfor de nok skal være farlige gennem flere omgange i aftenens opgør.

Da de to klubber mødte hinanden for to uger siden sejrede Manchester United med 3-2, hvilket kom efter et flot comeback, da de var bagud 0-2 og var spillet under græstæppet i første halvleg.

Derfor er dagens spilforslag: Begge hold scorer

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.44

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 288 kr.

Overskud: 88 kr.

[arrow_forms id=’687740′]

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Revser United: ‘Det går den forkerte vej – de mangler en stil’

Du kan hver eneste dag modtage spilforslag hos Oddsprofit, hvor eksperterne leverer skarpe analyserer. Besøg Oddsprofit lige her!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top