Oddsforslag: Ingen tilskuere - men mål i Premier League og dukater til din pengepung

The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ingen tilskuere – men mål i Premier League og dukater til din pengepung

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: West Ham – Wolverhampton – begge hold scorer

– Det er en svær kamp at tippe et udfald på, for begge hold kan vinde – og uafgjort er bestemt også en mulighed. Derfor forsøger vi os med set spil på, at begge hold scorer.

– West Ham er for guderne må vide hvilken gang havnet i nedrykningsfare. Specielt gode er de heller ikke på hjemmebane, men det er dog værd at notere sig, at det kun er Liverpool og Manchester City, der har afholdt West Ham fra at score på eget græs i denne sæson.

– Det helt store problem for West Ham i denne sæson har været at holde fast i føringer. Holdet har mistet 22 point, selvom de har scoret først. Det er mere end alle andre hold i Premier League.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Wolverhampton var oprykkere i sidste sæson og klarede den flot med kvalifikation til Europa League, som klubben stadig er med i. I denne sæson kan det ende med Champions League, hvis de slutter godt af. Fjerdepladsen er inden for rækkevidde, og det er femtepladsen også. Den kan betyde adgang til verdens stærkeste klubturnering, fordi Manchester City har dommen om to års udelukkelse hængende over hovedet.

– Wolverhampton sluttede i modsætning til dagens modstander godt af inden corona-pandemien lagde ligaen ned. De var ubesejrede i fem ligakampe på stribe, hvoraf de vandt de to.

– Selvom hjemme- og udebane ikke betyder så meget, når der ingen tilskuere er, må man alligevel bide mærke i, at begge hold har scoret i 10 ud af Wolverhamtons 13 udekampe i Premier League i denne sæson.

– Bet365.com giver odds 1,80 på, at begge hold scorer. Det kan godt gå an. Vil man hellere spille på mere end 2,5 mål, har de et odds 2,10, og det er bestemt også spilbart.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 18.30

Sådan ligger de

West Ham nummer 16 (V7 U6 T16)
Wolverhampton nummer 6 (V10 U13 T6)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,80

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 270 kroner

Overskud: 120 kroner

(Øverst på siden kan du se en video, hvor eksperterne diskuterer, hvem der rykker ud af Premier League – et slagsmål, som West Ham er dybt involveret i).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top