23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Har Brøndby problemer efter rottekast? Det har kampens dommer nu udtalt

Mandag d. 17.04.2017. Fodbold. Alka Superliga på Brøndby Stadion. Brøndby IF vs. FC København. Spillerne hilser på hinanden inden kampen. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2017)

Michael Tykgaard mener, at rottekastene var klamt ad helvede til.

Læs også: Dolberg og Emre Mor nomineret til Golden Boy med TO(!) Superliga-spillere

Der blev i går kastet døde rotter på banen, da Brøndby og FCK tørnede sammen på Brøndby Stadion. De blev kastet efter Ludwig Augustinsson, da han skulle sparke hjørnespark, og det har kampens dommer ikke meget ros tilovers for.

Læs også: Se billederne: Courtois’ nye flirt fra årgang 1998 er helt vild med belgierens hund, som hun passer

– I den her situation står linjedommeren nede i hjørnet og melder i headsettet, at der bliver kastet døde rotter ind på banen. Jeg tænker: “Hvad fanden er det, han siger?”. Han gentog det så, og så tænkte jeg, at det må være det han mente. Jeg har umiddelbart ikke oplevet noget lignende. Det er første gang, at jeg er stødt på noget så makabert. Døde rotter altså…. man kan sidde og fundere over, hvor de har gemt dem henne.

Tykgaard ville dog ikke stoppe kampen på grund af de døde dyr.

Det skal være til fare for spillere eller tilskuere, før vi bare kan stoppe kampen. Døde rotter er jo ikke farlige, men det er bare klamt ad helvede til. Det skal dog selvfølgelig stoppe med det samme, ligesom når tilskuerne kaster med mønter og lightere, så vi anmoder om, at de stopper med det, så vi kan fortsætte kampen, udtaler Michael Tykgaard til BT.

Tykgaard har desuden indberettet det i kamprapporten.

Læs også: Dette sker der, hvis du får fem røde kort i en FIFA-kamp

Læs også: Iskold Dortmund-træner: Hold din kæft, Emre Mor

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.