23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Blog: Der er noget helt galt derovre på Heden!

ALKA Superliga OB - FC Midtjylland 18. september 2016 TreFor Park FCM's trænerduo; Kristian Bach Bak og cheftræner Jess Thorup. (Foto: Frank Cilius/Scanpix 2016)

FC Midtjyllands formand Rasmus Ankersen har udtalt, at tabellen lyver ifølge deres databeregninger, og det griner Footy.dk’s blogger Torben Aakjær af.

Bemærk, at dette skriv dækker over forfatterens personlige holdning.

LÆS OGSÅ: FCM-chef: Tabellen lyver – vi ligger nummer tre!

Næsten siden fusionen mellem Herning Fremad og Ikast FS fandt sted tilbage i 99, hvor udfaldet blev døbt FC Midtjylland, har den midtjyske klub forsøgt at gøre sig mere eller mindre fordelagtigt bemærket i den danske befolkning.

Med undtagelse af det Danske mesterskab i sæsonen 14-15, har det primært været uden for kridtstregerne at folk uden for byerne Herning og Ikast har hørt om klubben, det være sig når man, næsten i bundter, henter mere eller mindre ukurante afrikanske spillere til den jyske hede, når man som en af de få klubber i Danmark rent faktisk får afhændet brugbare spillere til udenlandske klubber f.eks. i skikkelse af Simon Kjær, Viktor Fischer eller Winston Reid, når klubbens utallige scouts nægtes adgang til konkurrerende klubbers trænings- og kamp anlæg, når der indgås aftaler med børn langt under hvad reglerne ellers siger, eller når man, som omtalt i mandagens aviser, proklamerer at man, til trods for den ringeste pointhøst i 10 år, skam er fint tilfreds med den nuværende træner Jess “undskyld jeg er her” Thorups arbejde med holdet.

Verdensfjern udtalelse

Det er svært at sige hvad der er det værste klubben har foretaget sig, men de seneste verdensfjerne udtalelser fra formand Rasmus Ankersen, ja det er ham med hestehalen, som mest af alt minder om en udflippet Mindfullness instruktør, men som af uransagelige årsager sidder i førersædet for det midtjyske flagskib, er helt sikkert noget af det underligste det længe er kommet ud af en såkaldt fodboldleders mund.

Hr. Ankersen mener tilsyneladende i dybeste alvor at tabellen lyver, i det han, i stedet for at kigge på den reelle stilling, hvoraf point og målscore relativt enkelt fremstår, sidder dybt begravet med hovedet i en computer, og den fortæller geniet at klubben har fortjent flere point end den hidtil har formået at spille sig til på fodboldbanen, og som prikken over det berømte i, udtaler formanden, stadig gravalvorlig, at “Hvis bolden rammer stolpen, eller dommeren overser et straffespark, så har det stor betydning i fodbold” – og ufortrødent fortsætter han i samme stil “Det er de små marginaler, der afgør fodboldkampe i modsætning til håndbold, hvor der bliver scoret langt flere mål!”

Mere fornuft hos Steinlein

Selvom en hårdtprøvet sportsdirektør, Claus Steinlein, der trods alt selv har spillet fodbold på hæderligt niveau for år tilbage, givetvis godt kan se at den er lige ved at tilte for hans formand, så forsøger den på tv evigt glade sportsdirektør, at bakke ham op, ved spagfærdigt at konstatere at det kunne nok have gået både værre og bedre!

Lad os her på redaktionen blot konstatere at svampeindtagelse, og fornuftige udtalelser sjældent går fornuftigt hånd i hånd!

Tabellen lyver aldrig!

Læs også: Dansker er lige skiftet til udlandet – scorede syv gange i sin debutkamp

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.