31032017
[facebookall_login]
Delt (0)

CL-deltagelse og Lalandia sikrede PS&E overskud på 240 millioner kroner i 2016

Jores Okore, FC København efter Superligakampen mod Brøndby søndag d. 19 februar 2017 i Telia Parken. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2017)

FC København var en god forretning i 2016.

Parken Sport & Entertainment har blandt andet FCK, Lalandia og fitness dk, og de to førstnævnte virksomheder tjente godt med penge i 2016.

Læs også: Godt kørende: Her er Kasper Schmeichel i sin vilde Mercedes

Det oplyses i klubbens regnskab for 2016.

– Koncernens resultat før skat udgjorde 120,7 mio. kr., og heri er indeholdt en nedskrivning af goodwill vedrørende fitness dk på 120 mio. kr. Korrigeret herfor udgør resultatet 240,7 mio. kr., hvilket er i overensstemmelse med seneste udmelding for 2016. Resultatet er 166,8 mio. kr. bedre end i 2015. Dette skyldes primært, at F.C. København har deltaget i UEFA Champions League 2016, samt at Lalandia præsterede en rekord høj omsætning, stigende gæsteantal og cementerede positionen, som de mest besøgte ferie- og aktivitetscentre i Skandinavien. Udviklingen i fitness dk har ikke levet op til forventningerne. Svære konkurrencemæssige betingelser har betydet, at forventningerne til medlemsudviklingen ikke er blevet indfriet. Der arbejdes fortsat hårdt på at vende udviklingen, hvor fokus i 2017 vil være på åbning af nye centre, centerforbedringer og nye koncepter.
Kontorejendomme udviklede sig positivt, herunder arbejdet med nedbringelse, skriver koncernen i deres regnskabsopgørelse.

I alt stod FCK for 13% mere af den samlede indtægt i PS&E i forhold til 2015, hvilket kan aflæses her:

FCK

Læs også: FCM-stjerne poster fra sofaen: Arbejdsdagen er færdig 11.10

I 2017 forventer Parken Sport & Entertainment et resultat på 60-80 millioner kroner før skat. Det er med en forudsætning om, at FC København kvalificerer sig til gruppespillet i Europa League.

Læs også: Er han fuld? Dolberg poster helt forfærdeligt billede af ham og Lukas Graham

Læs også: Skal der skiftes ud i MSN? Barcelona vil hente angriber til 750 millioner

Læs også: Jørgensen er blevet et monster i Feyenoord: Fremviser gigantiske guns

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.