29042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens double: Målfest i Monaco og målfattig affære i Madrid

Monaco's Colombian forward Radamel Falcao celebrates after scoring during the Champions League Third qualifying round football match between Monaco and Fenerbahce on August 3, 2016, at the Louis II stadium in Monaco. / AFP PHOTO / JEAN CHRISTOPHE MAGNENET

I aften er der igen Champions League, når der skal findes de sidste kvartfinalister, hvor der i øvrigt er lodtrækning på fredag. I den ene kvartfinale tager Monaco mod Manchester City, og her er det to kanon stærke offensiver der mødes. I den anden kamp er det Atletico Madrid mod Bayer Leverkusen, og her tror vi at hjemmeholdet vil være stærk i forsvaret.

Det er onsdag og det betyder Champions League. To opgør, som de fleste vil sige er afgjorte på forhånd, men vi synes dig stadig at der er nogle gode odds at finde og gode penge at hente. Vi tror på et målrigt opgør i Monaco, mens vi tror på at Atletico Madrid ser deres kamp defensivt an.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Ser vi på den første kamp skal Manchester City en tur til Monaco. Den første kamp endte med hele 5-3 til Manchester City i en fremragende fodboldkamp, der bød på absolut spænding igennem hele kampen. I denne kamp lærte vi nogle ting om begge hold. Den primære lektion var at de begge har fremragende offensiver, mens der er mangler i defensiven. Monaco imponerede og gør det også i den franske liga, hvor de bomber mål på samlebånd. En 2-0, 3-1 eller 4-2 sejr til Monaco vil resultere i, at de snupper Manchester Citys plads i kvartfinalen. Dette gør, at vi tror på at Monaco kommer ud på banen med lyn og torden og vil satse alt for at score de afgørende mål. Modsat kan City godt klare sig med et nederlag, så længe det kun er med ét enkelt mål. Vi konkluderer derfor at Manchester City vil være mere defensiv orienteret i kampen, mens Monaco vil spille mere offensivt. Det vil give plads til Manchester Citys fremragende kontraangreb, og derfor vil begge hold score.

Vores odds til denne kamp er derfor at begge hold scorer og Monaco vinder.

I den anden kamp tager Atletico Madrid mod Bayer Leverkusen, og her er hjemmeholdet i en forholdsvis komfortabel position. Spanierne vandt nemlig med hele 4-2 på udebane og har derfor sat tyskerne i en yderst vanskelig situation. Vi spår derfor at Bayer Leverkusen vil storme frem for at få de tre mål som de skal bruge. Problemet er bare, at Atletico Madrids varemærke er deres defensiv. De er eksperter i at lukke af og vi tror at i aften er ingen undtagelse. Hvis Bayer Leverkusen endelig kommer igennem forsvaret og får scoret, har spanierne stadig to mål at give af, inden tyskerne sender dem ud. Spanierne har derfor intet de skal nå offensivt, og vi tror at de derfor fokuserer meget defensivt i aften. I øvrigt synes vi også at oddset er alt for højt på at der kommer unde 3,5 mål i kampen.

Tip: Begge hold scorer og Monaco vinder samt under 3,5 mål i Madrid
Odds: 3,80 og 1,83
Samlet Odds: 6,95
Bookmaker: Betfair

Begge kampe spilles kl. 20.45 og kan henholdsvis ses på TV3+ og TV3 Sport 1.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.