24012017
[facebookall_login]
Delt (0)

22-årig snød Oddset for 275.000 kroner – men så klappede fælden

Sportsspil, Danske Spil

En 22-årig spillefugl nåede i alt at snyde Oddset for over en kvart million kroner, inden fælden klappede. Manden skal nu ind og ruske tremmer.

En 22-årig mand fik en dag en meget dårlig idé. Han ville snyde det store danske bettingsite Oddset, som man kan benytte i kiosker og online. Den 22-årige mand snød Oddset for 275.000 kroner over 29 omgange.

Sammen med en kammerat gik han ind i kiosker rundt omkring, hvor han snød sig til Livespil, hvorefter han tjekkede om oddset gik hjem. Vandt han, betalte han, tabte han, forlod han butikken. Midt- og Vestsjællands politi forklarer.

– Det foregår typisk på den måde, at flere gerningsmænd retter henvendelse til en ekspedient, hvor der indleveres en række Live-kuponer, der ifølge Danske Spils reglement kræver forudgående betaling, forklarer Koray Ufuktan fra Midt- og Vestsjællands politi.

– For at undgå den forudgående betaling forklarer gerningsmændene ofte, at de har glemt deres dankort, hvorefter den ene bliver i butikken, mens den anden går ud i bilen og holder øje med, hvorvidt de vinder på Live-Oddset. Såfremt de ikke vinder på Live-Oddset, sender medgerningsmanden en SMS, hvorefter de forlader butikken uden at have betalt for deres spil. På den måde går Danske Spil glip af indtægten ved spillet, forklarer han videre ifølge dagens.dk.

Den 22-årige blev herefter tiltalt og kendt skyldig i bedrageri, og han skal derfor i fængsel.

Mest læste på footy.dk

1. Chok: Dette har Mourinho gjort ved Mkhitaryan
2. Schweinsteigers fodboldkarriere reddet: Skifter til denne storklub til vinter
3. Herrera: Sådan reagerede Zlatan i omklædningsrummet efter den ene store afbrænder efter den anden
4. Bekræftet: Barca-spiller havde næsten skrevet under med Real Madrid
5. Fransk stjerne rygtet død – her er klubbens reaktion

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

257 Responses to "22-årig snød Oddset for 275.000 kroner – men så klappede fælden"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.