29032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Match preview: Hertha Berlin-Brøndby IF

COP101. Europa League kamp mellem Brøndby IF og Hibernian fra Skotland. Brøndby spillere under straffespark. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016)

Brøndby har fået en fin start under Alexander Zorniger, der for en stund vender tilbage til Tyskland, når de blågule møder Hertha Berlin

Der skulle lidt af et drama til i anden runde af kvalifikationen til Europa League, før Brøndby kunne ekspedere skotske Hibernian ud i mørket.

Brøndby havde absolut ingen problemer med at mose islandske Valur i første kvalifikationsrunde, men mod holdet fra den næstbedste skotske række blev det straks sværere.

Kamil Wilczek havde med et lynmål sikret en 1-0-sejr på udebane, men da returkampen endte med de omvendte cifre, måtte der forlænget spilletid til.

Denne endte uden scoringer, hvorefter Brøndby trak det længste strå i straffekonkurrencen. Men det samlede indtryk lover ikke godt forud for tredje runde.

Her venter nemlig Hertha Berlin, der i sidste længe lå til en placering i Top 4 i den tyske Bundesliga, men gik i stå mod slutningen af sæsonen – og blev nr. 7.

For at kunne byde klubben fra den tyske hovedstad op til dans, bør Brøndby finde den ganske fine form fra den hjemlige Superliga frem.

Her har klubben fra den københavnske vestegn nemlig overbevist med to sikre sejre på først 4-0 over Esbjerg og dernæst 2-0 hos Silkeborg.

Alexander Zorniger har tilsyneladende haft en positiv indvirkning, men hans seneste ophold i Tyskland resulterede i en tidlig fyring hos Stuttgart.

Man må håbe for Frederik Holst og co., at Zorniger denne gang har mere held på tysk grund, så Brøndby kan sikre sig et god udgangspunkt før returkampen.

Kampen i Berlin bliver dog uden Patrick Da Silva, der desværre pådrog sig en alvorlig skade i ledbåndet, da Brøndby i weekenden slog Silkeborg.

Hjemmeholdet har ikke foretaget mange ændringer i truppen, men lejede i løbet af ugen Allan Rodrigues de Souza, der ikke har kunnet få arbejdstilladelse i Liverpool.

Derudover har sportsdirektør Michael Preetz hentet slovakken Ondrej Duda. Den ungarske træner Pal Dardai råder efterhånden over en skadesfri trup.

Mulige start 11’ere

Hertha: Jarstein – Pekarik, Langkamp, Stark, Plattenhardt – Hegeler, Darida – Haraguchi, Duda, Kalou – Ibisevic

BIF: Rønnow – Larsson, Röcker, Albrechtsen, Juelsgård – Holst, Phiri, Nørgaard – Hjulsager – Pukki, Wilczek

Kampen starter kl. 20.15, og vises på 6’eren

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.