28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Footy Inside: Hvad kan Leicester udrette i Champions League?

RB PLUS Det utænkelige fodboldeventyr i Leicester- - Football Soccer - Leicester City v Swansea City - Barclays Premier League - The King Power Stadium - 24/4/16 Leicester City manager Claudio Ranieri celebrates after Leonardo Ulloa (not pictured) scores their third goal Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Leicester har kvalificeret sig til næste sæsons Champions League. Men hvad kan de egentlig udrette i den prestigefyldte turnering? Det kigger vi på i denne uges Footy Inside.

Leicester havde sig en fortryllende sæson, der endte ud i et af de mest overraskende engelske mesterskaber nogensinde. Sæsonen forud for mesterskabssæsonen reddede The Foxes sig nemlig efter at have ligget i bunden i det meste af sæsonen.

Det overraskende mesterskab sender selvfølgelig Leicester i Champions League, men hvad har de så at lave der?

Transfermarkedet
Leicesters muligheder i Champions League afhænger udelukkende af deres ageren på transfermarkedet. Mister de N’Golo Kanté, Riyad Mahrez og Jamie Vardy, så ser det selvfølgelig alt andet end godt ud for Kasper Schmeichel og kompagni.

Hvis de derimod formår at holde i deres stjerner og tilføjer 3-4 spændende navne, så har de pludselig vendt pessimisme til optimisme – i hvert fald i følge skribenten her. Den tyske keeper Ron-Robert Zieler er på vej, mens rygterne siger, at hurtigløberen Ahmed Musa også er lige på trapperne. Mens førstnævnte forhåbentlig ikke skal forvente at få spilletid i turneringen, så kan Musa vise sig at blive dødbringende for Leicester i Champions League.

Spillestilen
FC Nordsjælland insisterede på at fortsætte med deres boldbesiddende spillestil, da de i en enkelt sæson røg med i Champions League, hvilket viste sig at slå fejl og være totalt naivt. Leicester kan dog roligt fortsætte med deres kontra-stil, hvilket passer perfekt til de kampe, hvor de vil være underdogs – hvilket de sandsynligvis vil være i de fleste af kampene.

De er ofte blevet sammenlignet med Atletico Madrid, og spanierne har bevist, at man med fight, sammentømret forsvar og kontrabold kan nå ufatteligt langt – også i Champions League.

Gruppen
Leicesters chancer afhænger dog helt og aldeles af den gruppe, som de ender i. Som engelske mestre er de sikre på at blive seedet øverst i gruppen, hvorfor de kan ende med en nem pulje, mens de har en mindre chance for at ende i en såkaldt dødspulje.

Mange vil dog påstå, at Leicester har størst chance, hvis de havner i gruppe med hold, som de er underdogs imod, men de har jo bevist i Premier League-sæsonen, at de kan slå ALLE hold – også de mindre gode.

Vi må bare vente at se til næste sæson, hvad det ender med – spændende bliver det i hvert fald.

Vil du tjene penge på dine bets? Så følg Danmarks måske to bedste eksperter og se din spilkonto vokse. Tilmeld dig nu – de første 48 timer er helt gratis.

Mest læste på footy.dk

1. Juanfran brændte afgørende straffespark – dette skete der efterfølgende
2. Tidligere Brøndby-babe viser sin vilde bagdel frem på VANVITTIGT billede
3. Smed 100 kroner på seks Superliga-kampe – lukkede den til dette beløb
4. Agger: Derfor stopper jeg i Brøndby
5. Her er Danmarks bedste- og værste bane

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.