28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Weekend view: Dansk skæbneopgør og vilde venskabskampe

313009_16_9_large_606

De bedste europæiske ligaer er i denne uge sat på pause, og i stedet skal de sidste deltagere til næste sommers EM-sluturunde i Frankrig findes. Lørdagens landskamp mod Sverige bliver uden tvivl weekendens store højdepunkt. Fredag er dog også interessant med danske øjne, hvor den næste generation af danske stjerner skal i aktion, mens mange af Europas største nationer spiller træningskampe samme aften.

Det er fredag, og traditionen tro giver Footy jer her det helt store overblik over weekendens kampe. Programmet for de kommende dage ser dog noget anderledes ud end normalt, da klubfodbolden er sat på pause og i stedet erstattet af afgørende playoff-kampe, hvor de fire sidste deltagere til næste sommers EM-slutrunde skal findes.

Weekenden byder på første af hver to opgør, og i fokus er naturligvis det danske fodboldlandshold, der i Stockholm skal forsøge at få et godt udgangspunkt inden returopgøret i Parken i næste uge. Der er dog også andre spændende kampe programmet, og her gennemgår vi dem en for en.

Fredag: Dansk generalprøve og vilde venskabskampe

Vi starter weekenden ud med en anden spændende kamp med danske øjne, når Niels Frederiksens U21-mandskab ligesom A-landsholdet spiller en uhyre vigtig kamp, når de møder Rumænien på udebane. En udebane til unge talenter vil stille Danmark godt i forhold til at kvalificere sig til EM-slutrunden i 2017. Kampen starter allerede 18.45 og kan ses på TV2 Sport.

Derefter vender vi igen blikket mod næste sommers EM-slutrunde, når Bosnien & Hercegovina møder Irland i det første af to playoff-opgør, hvor en af de fire sidste EM-billetter er på spil. Den kamp fløjtes i gang 20.45 og kan ses på 6’eren.

Fredagen byder også på et hav af venskabskampe, og der har vi udvalgt tre rigtig spændende af slagen. Belgien-Italien(ViaPlay), Spanien-England skydes i gang klokken 20.45 og et kvarter senere begynder Frankrig-Tyskland(TV3 Sport 2).

Lørdag: Dansk skæbnekamp

Der er ingen tvivl om vigtigheden af kampen mellem Sverige og Danmark. Morten Olsens mandskab skal simpelthen bare have et godt udgangspunkt inden returopgøret i Parken tirsdag. Hjemmeholdet har kastet ansvaret fra sig og kaldt Danmark for klare favoritter, men det bliver bestemt ikke nemt på Frieds Arena i Stockholm. Kampen kan ses på Kanal 5, og hvis du er til optakt får du hele 14 timer af slagen inden kickoff klokken 20.45.

På det tidspunkt kender vi allerede resultatet af kampen mellem Ukraine og Slovenien, som ligeledes begge kæmper om en billet til EM. Den kamp starter klokken 18 og kan ses på 6’eren.

Søndag: Kan Norge svare igen?

Vores norske naboer fik et forfærdeligt udgangspunkt i går, da man tabte med 0-1 på hjemmebane til Ungarn, og dermed venter der er særdeles svært returopgør for Norge, der er tvunget til sejr, hvis de vil med til Frankrig til sommer. Kampen fløjtes i gang klokken 20.45 og kan ligeledes ses på 6’eren.

Footy er selvfølgelig klar til at fodre jer med nyheder hele weekenden, hvor du naturligvis kan læse massere om alle disse lækre fodboldkampe!

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.