Utilfreds Swansea-stjerne overvejer at sætte støvlerne på hylden - han er kun 29 år

The perfect guide to the casino

Utilfreds Swansea-stjerne overvejer at sætte støvlerne på hylden – han er kun 29 år

For et par år tilbage var han en af de farligste angribere i Premier League, men for tiden er han langt ude i kulden hos waliserne, og derfor overvejer den utilfreds Swansea-profil at sætte støvlerne på hylden i en alder af blot af 29 år.

Tilbage i 2012 hentede den daværende Swansea-træner Michael Laudrup den spanske angriber Michu til klubben, og det skulle vise sig at være en god ide. Den farlige angriber bankede mål ind på samlebånd, men i den seneste tid har der været særdeles langt mellem succeserne for den spanske bomber.

I sidste sæson var han udlejet til Napoli, hvor han dog ikke formåede at spille sig til en permanent kontrakt. Derfor er han nu igen tilknyttet Swansea, men op til denne sæson er han ikke blevet registreret i klubbens trup til Premier League, hvorfor der ikke er udsigt til spilletid.

Det har ifølge the Mirror medført, at Michu nu overvejer at sætte støvlerne på hylden i en alder af blot 29 år. Det skyldes ifølge avisen dog ikke kun den manglende succes på banen, men at Michu nu i omkring to år har døjet med ankelproblemer, hvilket menes at være årsagende til hans forringede præstationer.

For tiden træner Michu for sig selv i sit hjemland.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top