The perfect guide to the casino

Gaveodds fra dansk bookmaker: Kæmpe værdi i Man City – Fulham her

Kamp: Manchester City – Fulham
Spilforslag: Man City-sejr
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

Dette er et kampagnetilbud fra ComeOn. Det gives til alle danske spillere hos ComeOn – både nye og eksisterende. Opret en konto i dag og spil med. 

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

Lørdagens store Premier League-kamp spilles på Etihad Stadium i Manchester, hvor topholdet City tager imod Fulham. Hjemmeholdet er kæmpe favoritter her, så det boostede odds fra ComeOn på en sejr til City er en regulær gave.

Manchester City ligger i øjeblikket på andenpladsen i Premier League, men de er favoritter til at genvinde det engelske mesterskab i denne sæson. The Citizens har været forrygende i denne sæson, og de virker næsten ustoppelige. Købet af Erling Haaland har hævet deres niveau massivt, og Guardiolas tropper bliver ved med at rykke grænserne for, hvad man kan forvente af et fodboldhold. City går da også ind til denne her kamp med masser af selvtillid. De har scoret mindst tre mål i hver af deres seneste ti hjemmekampe i Premier League og vundet dem alle, og de har vundet deres seneste 12 kampe imod Fulham, imens det er blevet til mindst to City-mål i deres seneste 13 kampe imod Fulham. Man City får derudover Erling Haaland tilbage efter, at han har siddet ude med en skade i deres seneste to kampe.

Hos gæsterne ser det heller ikke så dumt ud. Fulham ligger i øjeblikket på syvendepladsen i Premier League, og de har været en af sæsonens overraskelser. Fulham er dog alligevel hele ti point efter Man City allerede, og niveauforskellen er enorm. Fulham er også faldet lidt i niveau efter en flot sæsonstart. De har blot vundet to af deres seneste seks kampe, og det er i løbet af denne stime blevet til store nederlag til både West Ham og Newcastle. Senest spillede de 0-0 på hjemmebane imod elendige Everton.

Vi forventer en klar Manchester City-sejr her, og odds 2 fra ComeOn er en gave. Vi anbefaler alle at udnytte dette fremragende tilbud fra en af Danmarks bedste bookmakere og spille på dette Premier League-brag til et boostet og ekstra højt odds.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

 

Regler og vilkår

ComeOns tilbud kan benyttes af alle danskere over 18 år gamle. Tilbuddet er både til nye og eksisterende spillere fra ComeOn. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du altså oprette en frem til kampstart og stadig benytte dig af oddsboostet på Man City – Fulham.

Du kan maksimalt spille 100 kroner på det forhøjede odds. Du skal spille på kampen som singlevæddemål. Du kan altså ikke kombinere dine spil med andre odds.

Hvis spillet går hjem, får du din gevinst udbetalt kontant. Der er altså intet omsætningskrav.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top