The perfect guide to the casino

Liverpool – Burnley: Spilforslag, holdnyheder og optakt

Burnley sejrede senest på Anfield imod alle Odds. Kan The Clarets levere endnu et chok mod Liverpool lørdag eftermiddag? Fortsæt med at læse for at se vores optakt til Liverpool – Burnley samt forudsigelser og spilforslag.

INFORMATION:

Liga: Premier League
Bookmaker: Bet365
Sted: Anfield
Beliggenhed: Liverpool
Dato: 21. august 2021
Tid: 13:30
TV: TV3+ & Viaplay

Hos Oddsprofit kan du blive endnu mere klar til opgøret

SPILFORSLAG:
Liverpool vinder -1 – Odds 1.57
Over 2.5 mål – Odds 1.53
Liverpool vinder og over 2.5 mål – Odds 1.66

LIVERPOOL – BURNLEY: NØGLETAL
– Liverpool vandt deres første Premier League-kamp i sæsonen med 3-0 over Norwich City i sidste uge.
– Begge hold har scoret i fire af de sidste fem møder mellem Liverpool og Burnley på Anfield.
– Liverpool vandt tre ud af deres sidste fire ligakampe på hjemmebane i sidste sæson.
– Liverpool slog Burnley med 3-0, da holdene sidst mødtes på Turf Moor i maj.

Oddsprofit leverer hver dag spilforslag fra nogle af Danmarks bedste eksperter

LIVERPOOL – BURNLEY: OPTAKT

Efter at have leveret et yderst tvivlsomt titelforsvar i sidste sæson, var Liverpool fast besluttet på at komme godt fra start i denne sæson, hvilket lykkedes med en flot sejr over Norwich City.

Med stjernen Mohamed Salah som den helt store hovedperson, sikrede Jürgen Klopps tropper en 3-0-sejr over de nyoprykkede kanariefugle, selvom sejren ikke så sikker ud gennem hele kampen. Således måtte brasilianske Alisson levere flere flotte redninger gennem opgøret.

Ikke desto mindre var Liverpools åbningskamp ekstremt positiv, og med et forventet fuldt hus på Anfield for første gang i 18 måneder, er den engelske storklub favoritter til at tage sejren og gøre det til seks point efter to kampe.

Burnley har taget fire point med fra deres sidste to ture til den røde del af Merseyside, og klubben blev det første hold, der slog Liverpool på deres eget græstæppe siden april 2017, da de hentede en 1-0-sejr på Anfield i januar.

Et uinspirerende transfervindue har dog efterladt Sean Dyches trup lidt flosset rundt om kanterne, og Burnley så flad ud i deres 1-2-nederlag hjemme til Brighton sidste weekend. Burnley hentede ellers en tidlig føring via en scoring af profilen James Tarkowski.

Hos Oddsprofit kan du modtage daglige spilforslag

LIVERPOOL – BURNLEY: FLERE SPILFORSLAG

Liverpool vinder og begge hold scorer – Odds 3

Kun Arsenal (22) mønstrede flere forsøg på mål end Liverpool (19) i åbningsweekenden i Premier League-sæsonen 2021/22, og vi forventer at den voldsomme offensiv hos The Reds vil føre dem til sejr mod Burnley.

Selv med den tilbagevendende Virgil van Dijk i midten af forsvaret, så Liverpool en smule sårbare ud defensivt mod Norwich på Carrow Road, og hvis de giver det samme antal chancer til Burnley, har The Clarets kvaliteten til at score et enkelt mål.

Når det tages i betragtning, er det en fin mulighed at spille Liverpool til at vinde, mens begge hold scorer i weekendens opgør på Anfield.

Mohamed Salah scorer når som helst – Odds 1.44

Den egyptiske superstjerne Mohamed Salah åbnede sin målkonto med en flot scoring i det 74. minut på Carrow Road, og den 29-årige er vores valg angående at fordoble sit måltal mod Burnley.

Salah er således det mest potente angrebsvåben i Jürgen Klopps våbenkammer, og den hurtige angriber har scoret seks mål i sine seneste ti Premier League-kampe.

Lørdag bliver Salah sat op mod Burnley-venstrebacken Charlie Taylor, og Liverpool-angriberen har alt for meget flair og fart for Burnley-forsvarsspilleren.

Bliv klogere på opgøret lige her hos Oddsprofit

LIVERPOOL – BURNLEY: HOLDNYHEDER

Liverpool

Andrew Robertson og Curtis Jones forventes at gå glip af opgøret for Liverpool, mens midtbanespiller Fabinho forventes tilbage i startopstillingen efter at have været henvist til bænken mod Norwich.

Skadet: Andrew Robertson, Curtis Jones

Karantæne: Ingen

Burnley

Dale Stephens og Kevin Long er Sean Dyches eneste store skadesproblem for Burnley, selvom ingen af spillerne ville have været en del af startopstillingen, hvis de havde været tilgængelige.

Ashley Barnes, Matej Vydra og Josh Brownhill presser på for at starte efter sidste weekends skuffende nederlag til Brighton.

Skadet: Dale Stephens, Kevin Long.

Suspenderet: Ingen

OVERSIGT

Scroll to Top