The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Hula-hop fodbold i Bundesligaen giver mange mål – og kassen til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: Over 2,5 mål i 7 Bundesliga-kampe – spillet som femlinger

Der er traditionelt mange mål i Bundesligaen, og i dag er det sidste runde, hvor mange af holdene ikke har noget at spille for. Så bliver markeringerne lidt løsere, fordi det hele ikke betyder så meget. Vi napper syv kampe

Boryssia Dortmund – Hoffenheim odds 1,33, Fuldstændig ligegyldig kamp. Borussia Dortmund er sikre på at blive nummer to, og Hoffenheim har også nået deres mål med europæisk deltagelse til næste sæson. Det er en ren hula-hop kamp, hvor der sikkert kommer mange mål.

Wolfsburg – Bayern Mïmchen odds 1,33. Det er samme historie. Wolfsburg er sikre på at komme i europæisk fodbold, og Bayern har vundet mesterskabet. Bayern kan tage den lidt med ro, men det er sjældent, de går fra banen uden at have scoret. Det er også en hula-hop kamp. (Du kan se Bayern Münchens mål og deres fest, da de vandt årets Bundesliga, på videoen øverst på siden).

Eintracht Frankfurt – Paderborn odds 1,28. Eintracht Frankfurt kan hverken nå det ene ellert det andet, og Paderborn er rykket ned. Det er ren hula-hip.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Augsburg – RB Leipzig odds 1,36. Leipzig skal principielt have et point for at være sikre på Champions League. Reelt bliver de ikke indhentet på målscoren. Men det er også lidt vigtigt at forsvare tredjepladsen. Augsburg har intet at spille for. Det kan sagtens ende med mange mål.

Bayer Leverkusen – Mainz 05 odds 1,30. Her er der lidt spænding på, for Bayer Leverkusen skal vinde for at have en chance for at komme i Champions League, men det forudsætter samtidig, at Gladbach ikke vinder hjemme over Hertha Berlin, og det gør de nok. Mainz 05 har intet at spille for. Det kan sagtens ende med målfest.

Union Berlin – Fortuna Düsseldorf odds 1,72. Her er odds forståeligt nok lidt højere. Union Berlin virker som et hold, der har spillet færdig for i år. At redde sig i ligaen var målet, og det er sikret. Fortuna Düsseldorf skal gerne have en sejr for at holde Werder Bremen bag sig i nedrykningsstriden. Lykkes det, kommer Fortuna Düsseldorf i play-off, mens Werder rykker ned.

Freiburg – Schalke 04 odds 1,62. Ingen af holdene har det mindste at spille for. Når odds alligevel kan en lille smule, hænger det sammen med, at Schalke 04 har været enormt elendige efter corona-pausen, og man kunne sagtens forestille sig, at de ikke scorer i denne her. Men derfor kan Freiburg da godt lave tre.

Vi spiller den som fem ud af syv. Så er der også penge i det, hvis en enkelt af kampene skulle kikse

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 15.30

Bookmaker: bet365.com

Odds: Fem ud af syv kampe. 21 væddemål fra odds 4,05 til odds 6,34

Indsats: 10 kroner pr. væddemål – 210 kroner ialt

Mulig gevinst: 884,30 kroner

Overskud: 674,30 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top