The perfect guide to the casino

Liverpool får kamp til stregen mod oprykkere: Sådan her spiller du med på opgøret

Foto: Ritzau Scanpix


Liverpool vinder nok ude mod Aston Villa, men de kommer til at kæmpe hårdt for sejren.

Efter tre år i Championship rykkede Aston Villa i sommer tilbage i Premier League, og lørdag venter der en stor kamp på Villa Park.

Liverpool har været suveræne i denne sæsons Premier League, for holdet har vundet alt med undtagelse af udekampen mod ærkerivalerne fra Manchester United, som sluttede uafgjort.

Det er usandsynligt, at Liverpool skulle gå igennem sæsonen helt uden at tabe en kamp. Det har kun Arsenal præsteret i tiden med Premier League, da de vandt mesterskabet i 2003/04.

PRØV SPILLEBØRSEN FOR 550 KR RISIKOFRIT

Men det ville være en overraskelse af de store, hvis klubbens første nederlag kommer i en udekamp mod en oprykker. Selv uafgjort vil være ikke så lidt af en overraskelse.

Men omvendt kommer Liverpool til at kæmpe for sejren på Villa Park.

I sidste runde tabte Aston Villa ganske vist 0-3 til Manchester City. Men det var på udebane, og på hjemmebane vil holdet gøre alt for at drille Premier Leagues førerhold. Og hjemme har Aston Villa trods alt kun tabt en kamp ud af de første fem.

De taber nok også denne her, men Liverpool kommer til at kæmpe hårdt for sejren. Og det kan du som spiller tjene penge på.

FLERE MÅDER AT SPILLE – FLERE MÅDER AT VINDE

På Betfair kan du købe et odds til 3,50 på en etmålsejr til Liverpool.

Du finder det som handicap-kryds med et mål forlods til Aston Villa.

Det betyder, at dit spil går hjem, hvis Liverpool vinder med et mål. Og 3,50 gange pengene på sådan et resultat er et glimrende spil. 1-0, 2-1 eller 3-2 til Liverpool lyder som et særdeles sandsynligt udfald af den kamp.

Du kan købe et af disse spil på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top