The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Kan FCK sikre millionerne og Europa League?

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Riga FC – FC København
Hvad: Europa League kvalifikation
Hvor: Skonto Stadions
Hvornår: Torsdag d. 29/8 klokken 18.45

Det kom som lidt af et chok, da FCK måtte meddele, at både Dame N’Doye og Jonas Wind var skadet inden den yderst vigtige kamp på hjemmebane mod Riga FC. Det var derfor et FCK-hold med Viktor Fischer og Pieros Sotiriou på toppen, og de fik med lidt held til sidst, sikret sig en 3-1 sejr i Parken. Nu skal de så til Letland, hvor det hele afgøres.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

FCK må selvfølgelig undvære Dame N’Doye og Jonas Wind endnu en gang, men til gengæld er Andreas Bjelland kommet med til kampen mod Riga. Michael Santos har fået mere tid til at komme ind på holdet, og Pieros Sotiriou har fået gang i målstøvlerne, og derfor, er der ligepludselig mere ro på i FCK-lejren, inden kampen på udebane. Godt nok scorede Riga på et lidt tilfældigt mål, hvor Victor Nelsson blev skubbet helt til siden, men udover deres ene mål, havde de flere fine muligheder for mål nummer to. De har intet at tabe til aftenens kamp, og vil derfor satse alt fremad. I dag går vi med et satset odds, og et mindre satset odds. FCK har spillet seks udebanekampe i år, og fælles for dem er, at de har scoret minimum et mål i 2. halvleg, i alle kampene. Hvis man virkelig tror på en FCK sejr i aften, så er der fine odds at finde på, at FCK scorer over 1,5 mål i kampen eller at FCK scorer i begge halvlege. Da andet spilforslag dog er en mere satset en af slagsen, så bliver første forslag, at FCK kommer på tavlen i 2. halvleg. Den giver odds 1,50 igen hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

Begge mandskaber vandt deres kamp i ligaen før braget i aften. Riga fik samtidig sparet rigtig mange af de spillere, der startede inde i Parken, og har derfor fået tanket noget energi op. Udover dette, så scorede deres sommerindkøb, Roman Debelko, 3 mål på 29 minutter, og er derfor en god indskifter, hvis han altså ikke får lov til at starte inde. Riga har i denne sæson vist, at de ved hvor målet står, men samtidig har været dårlige til at lukke ned for kasserne i deres egen ende. I deres europæiske kvalkampe, har de kun formået at holde nullet mod irske Dundalk, og kunne ikke lukke ned for polske Piast eller finske HJK Helsinki, hverken på udebane eller hjemmebane. Derfor går vi med et lidt mere satset odds, der lyder på, at FCK vinder kampen og begge hold scorer. Den giver odds 3,60 igen hos Bet365. Riga skal frem i banen og score minimum 2 mål, og det giver FCK gode muligheder for, at spille på kontraer i kampen. Der har været en række skønhedsfejl i forsvaret når Papagiannopolous og Nelsson har spillet sammen, og derfor ser jeg fine muligheder for, at Riga får chancerne for at score.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top