The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: To af verdens bedste hold skal i aktion denne fredag


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Weekenden står for døren og som altid betyder det utallige og spændende kampe fra alle de største ligaer i verden. Lørdag og søndag bliver således to vilde dage, hvor det bliver svært at løsrive sig fra fjernsynet.

Fredag bliver da også en fremragende opvarmning, da flere storhold allerede skal i aktion denne aften. Derfor er der altså mulighed for at slappe af til noget god fodbold, og hvorfor så ikke spille lidt med for hyggens skyld?

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Udover den danske Superliga så er der også fodbold fra Italien og Frankrig, hvor to af Europas absolut bedste hold skal i aktion. Napoli tager nemlig hjemme imod upåagtede Empoli, og i Frankrig skal Lille på en umulig opgave, da de gæster PSG i Paris.

Dagens spilforslag er bragt i samarbejde med Oddsprofit

Det bliver derfor to nemme kampe på papiret, og derfor er der også stor fokus på disse kampe til dagens spilforslag. Der bliver nemlig spillet på en sejr til Napoli over Empoli i Serie A, og PSG -1 hjemme mod Lille i Ligue 1.

Hvis du følger ekspertens råd og spiller med på dette forslag, så kan du hente odds 1.91! Du kan således næste fordoble din indsats ved gevinst på denne double, og samtidig få den bedst mulige start på weekenden.

Herunder kan du se forslaget, som du kan spille med på.

Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top