The perfect guide to the casino

Få en eksklusiv madoplevelse ud af huset

FNyd en unik dansk gatronomioplevelse og få en sublim restaurantoplevelse leveret lige til din dør som takeaway.

Uanset om du skal holde fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllup eller andet, så er der mange ting, man skal beslutte sig for og holde styr på. Maden er en af de allervigtigste ting, og den må gerne bestå af omhyggeligt komponerede smagsoplevelser, hvor hver bid er et lille eventyr i sig selv.

Lækker mad lavet af de bedste råvarer er nemlig med til at forkæle dine gæster og gøre festen god, ligesom god mad får snakken og hyggen til at flyde mere frit på tværs af bordet. At lave god mad er en kunst i sig selv, og det tager lang tid. Prøv derfor at overlade opgaven til andre og brug tiden på dig selv og dine gæster.

Kold eller varm levering
Få leveret maden til din fest som mad ud af huset i topkvalitet med fokus på at skabe de bedste rammer for dit arrangement. Bestem selv om du ønsker maden leveret som buffet eller eventuelt som en tre retters menu, som bringes direkte ud til din hoveddør.Du kan selvfølgelig også vælge selv at afhente maden. Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der følger selvfølgelig udførlig instruktion med, så du ved præcis, hvordan retterne bedst opvarmes. Ved minimum 35 kuverter kan du også vælge at få maden leveret varm og lige parat til servering. Alle retter leveres i flot engangsemballage, som ikke skal returneres, så du sparer både tid på tilbageleveringen og på opvasken.

Lad kokken følge med
Hvis du vil forkæle dig selv – eller imponere dine gæster – så få en kok med i købet, hvis dit selskab er på minimum 50 kuverter. Kokken forbereder maden, anretter og serverer og introducerer menuerne for gæsterne. Det betyder også, at du får mere tid til at hygge om dine gæster og til at nyde festen.

Nytårsmenu
Årets sidste dag er noget særligt. Hold en lækker og gennemført nytårsfest. Lad 2021 slutte med et brag af en nytårsmenu. Forkæl dig selv og familien med en eksklusiv 3-retters nytårsmenu som nytårsmenu ud af huset.

Nyd årets sidste aften med en fuldendt smagsoplevelse, hvor alt er forberedt for dig, uden at du skal stå i køkkenet. Brug i stedet tiden på at forkæle dig selv – eventuelt med et varmt bad – og gøre dig klar til en dejlig afslappende aften sammen med dine gæster.

OVERSIGT

Scroll to Top