The perfect guide to the casino

Guardiola efter nederlag: Vi kan ikke tænke over at blive mestre

Manchester City-træneren mener ikke, at de længere befinder sig i en position, hvor de kan tænke på at blive mestre.

Manchester City krydsede søndag aften klinger med Tottenham, og her havde Pep Guardiolas mandskab mulighed for at hale ind på Arsenal i mesterskabskampen, da de for en sjælden gangs skyld smed point, da de lørdag tabte 1-0 til Everton.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Sådan skulle det dog ikke gå, for Harry Kane og Tottenham havde andre planer, og det endte således med, at Manchester City ligeledes måtte se sig slået 1-0.

Efter slutfløjt var Pep Guardiola da også klar i spyttet. Han mener ikke længere, at Manchester City er i en position, hvor de kan tillade sig at tænke på at blive mestre.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Vi er ikke i en position, hvor vi kan tænke over at blive mestre, kun den næste kamp, Aston Villa, vi vil forberede os godt og spille vores kampe så godt som muligt, sagde Guardiola efter kampen til Sky Sports.

– Vi startede virkelig godt, som det plejer at være mod Tottenham hjemme og ude, men efter vi lavede en fejl, straffede de os – nede 0-1 er det besværligt, vi havde chancer, og selvfølgelig er det ikke nemt at miste bolde på omstillinger mod Dejan Kulusevski og Heung-Min Son.

– Vi tabte tre point, lyder det afslutningsvis fra Pep Guardiola.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

Scroll to Top