Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

The perfect guide to the casino

Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Ifølge fransk medie så vil Lucien Favre af med danskeren til januar.

Det har ikke ligefrem været en dans på roser for Kasper Schmeichel i denne sæson. I sommers tog han skiftet fra Leicester til Nice, og han har fået den franske presse på nakken siden da. Derudover har han også startet på bænken i flere kampe.

L’Equipe skrev tidligere på måneden, at Schmeichel kunne forlade den franske klub til januar, og nu stemmer Foot Mercato i.

Ifølge mediet så er der gang i en intern omstrukturering i Nice, da man i oktober ansatte Florent Ghisolfi som sportsdirektør.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Nice er i øjeblikket placeret på en skuffende 12.plads, og det er ikke noget, man er tilfreds med. Man oprustede kraftigt i sommerens transfervindue, hvor man udover danskeren også hentede Aaron Ramsey og Nicolas Pepe.

Den nye sportsdirektør skulle angiveligt have haft en samtale med Lucien Favre om, hvad der skal ske med spillertruppen ovenpå den skuffende sæsonstart.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Den schweiziske cheftræner er angiveligt ikke tilfreds med spillermaterialet i klubben, og der er fem spillere, som han gerne vil af med.

Her er den danske landsholdskeeper i blandt på trods af, at han blot har været i klubben få måneder.

Mediet skriver videre, at Lucien Favre heller ikke sidder sikkert i sædet i Nice, men han bliver dog ikke fyret inden den kommende VM-slutrunde. I så fald kan det ende med, at beslutningen er op til Ghisolfi, om danskeren skal blive i klubben.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top