Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

The perfect guide to the casino

Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Rygterne om Gustav Isaksen lader ikke til at forsvinde.

Den unge kantspiller har været helt forrygende i denne sæson, hvor han især i Europa League har vist sig flot frem. Det er blevet bemærket rundt omkring i fodbold Europa, hvor flere italienske klubber er blevet nævnt flere gange.

Nu skriver det italienske medie Calciomercato så, at der også er interesse fra Premier League. Her bliver der peget på flere forskellige klubber, som blandt andet West Ham, Arsenal og så Newcastle, som er verdens rigeste klub.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Udover de tre engelske klubber, så nævnes Milan og Fiorentina også som mulige destinationer for den vævre kantspiller. Der snakkes om et salg allerede til januar, men det er dog uvist, om midtjyderne vil slippe ham allerede. Isaksens kontrakt løber dog kun til sommeren 2024, så han skal snart skydes afsted, hvis de vil tjene meget på ham.

Claus Steinlein har da også tidligere erkendt, at den unge FCM-spiller har en flot karriere foran sig.

– Der er rigtig stor interesse for ham, og jeg er næsten sikker på, at han bliver det største salg i klubbens historie, lød det fra Steinlein.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Gustav Isaksen kom også på tavlen i FC Midtjyllands seneste kamp, hvor man mødte Lazio på udebane. Her gjorde han det til 1-0 efter blot ti minutters spil, men det var ikke nok til at forhindre et 2-1 nederlag. Han var været godt kørende mod netop Lazio, da han i 5-1 sejren på hjemmebane scorede samt tiltvang to straffespark.

Der er lidt tvivl om, hvor meget Steinlein og Co. kræver for kantspilleren, men det har tidligere været nævnt, at de skulle kræve op mod 150 millioner.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top